Nøøøj jeg nærmer mig!

-117

 Så er det snart og så alligevel ikke! Hmmm Forvirrende, smerter i siderne og hoften er squ da også lidt løs og mit bækken er ved at falde af! HAHA… UUh hvor kan vi gravide beklage os, men selvfølgelig ikke alle. Nogen nyder det jo gevaldigt. Gad jeg godt!

Lussingesyge

 

Jeg var lige nede forbi legestuen og hente Theodor i går, og det viste sig, at de har fået lussingesyge i den anden gruppe, som går dernede. Det skal jeg squ ikke nyde noget af. Jeg lod først mærke til sedlen, da jeg var på vej ud. Også så jeg en advarsel til gravide om det… ÅÅÅh det kunne I måske ikke godt have løftet sløret for, inden jeg trådte ind? Nej overraskende nok, måtte jeg selv læse det… Det kan jo ske ved en fejl. Min baby i min skal ikke nyde nogen form for blodmangel eller død! Jeg overreagerer nok lidt, men det gør man altså, når man har noget så ubeskriveligt smukt i maven, som Niels og jeg har lavet og passet på. Det første jeg gjorde i morges, var at ringe til lægen. Og han sagde, at han synes selv det ville være en god idé, at få tjekket om jeg tidligere har haft det, og hvis ikke jeg har haft det, skal man have taget blodprøve hver anden til tredje i 6 uger. Lussingesyge er ikke noget, jeg har hørt om før. Det er også noget som eksistere i institutioner og skoler mv. Det er en sygdom, som har eksisteret i over 100 år.
Det lyder på mig selv, som om jeg glemmer Theodor på dette felt. Men det er ikke så slemt, for børn eller voksne. Der er noget udslæt og kløe og evt lidt feber. Jeg håber selvfølgelig ikke han har fået noget og det er synd for de børn som har fået det. Man lægger desværre ikke mærke til at andre er syge, fordi det først går i udbrud efter ca 2 uger. Så inden det går i udbrud, er det ikke synligt, og om man ved derfor ikke om man smitter andre.
Håber at jeg har haft det, da jeg var barn så jeg ikke skal igennem en masse blodprøver og i værste tilfælde indlægges, så hold jer hellere væk fra mig! HAHAHA. Jeg tror ikke der er sket noget, men vil bare være sikker – 2/3 af alle dansker har haft det som barn.

Jeg sidder igen på kontoret og arbejder, og der er ikke ligefrem sket noget spændende. Lige pt kører jeg en meget “kedelig” tid. Ingen fest og farver men bare en meget afslappende og tryg hver dag med familien.

Jeg er i periode, hvor jeg tænker på, hvordan jeg skal indrette værelserne, og hvordan jeg skal gøre det hyggeligt. Men det kræver at Niels giver mig lov til at fjerne en del af hans gamle bachelor møbler, som slet ikke passer i vores hjem. Nogen der har svært ved det samme? Altså få ens kæreste eller mand til at give slip på nogle ting. Han må meget gerne beholde dem, men så kan vi jo bare rykke dem ud i skuret. Det ville glæde mig så meget… Få nogle romantiske møbler ind og selvfølgelig noget, som også er minimalistisk, jeg er ikke til lyserøde blomster og hjerter. Værelserne kunne godt trænge til en kærlig omgang. Tror I hvis jeg sagde at han helt sikkert ville få mere sex, at han så ville fjerne det? Hmmmm tror jeg næsten ikke på. Han hopper ikke altid på den! HAHAHAHA…

Hvor blev det varme vejr af. Det var så dejligt i går. Skal vi nu have sne igen???2 Responses to “Nøøøj jeg nærmer mig!”

 1. Mille siger:

  Hej jackie,

  Jeg var selv i samme situation for et par uger siden, hvor jeg måtte til lægen og få taget blodprøve. Havde heldigvis haft det! Min læge fortalte, at det ikke er så farligt som man før gik og troede. Slet ikke efter 20. graviditetsuge. Hun fortalte, at hvis man som gravid pædagog får det, bliver man heller ikke sendt hjem mere, som man gjorde tidligere! Men kan sagtens forstå din bekymring, vil blot berolige dig lidt:)

  Hilsen Mille.

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Mille.
   Taaak for det. Ja lægen sagde noget om det. Men man kan alligevel ikke lade være med at gå og tænke på det. Jeg er heldigvis ikke ved at dø af bekymringer. Men så alligevel. Tak for din kommentar, det hjælper lidt mere på det! Og godt der ikke er sket jer noget! 🙂

   Kærligst jackie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *