Nu er det snart mit!!!Kender i det???? Når man bliver forelsket i noget og bare skal have det!!! Sådan har jeg det med Hanne Kampler´s malerier….

Jeg så hendes malerier for første gang hos nogle venner og lige siden der, har jeg missundet dem for det.

I mange år har jeg ikke kunne slippe tanken om at få hendes kunst ind i mit eget hjem. Men har alligevel været afholdende indtil nu, for hvor skal det hænge, vi flytter jo snart og hvad gør man så, er der råd til den slags…
Malerier er jo ofte noget man skal opleve i virkeligheden før man kan tage stilling til, om det er noget man bliver lykkeligere af. Nå men jeg tog en beslutning, og jeg gjorde det for 1 måned siden om aftenen og sagde NU skal være NU. Jeg gider ikke vente mere, Nu ringer jeg til hende.
At ringe til Hanne er mere grænseoverskridende, end mange andre ting jeg har prøvet i livet. Jeg var nervøs, nok mest fordi det bliver man, når der er noget man rigtig gerne vil. JEG VIL RIGTIG GERNE. Om jeg så har siddet med nogle af de mest kendte mennesker verden over, så er det bare ikke det samme. Det andet er impulsivt, men det her har taget tid… Ikke at Hanne ikke også er en kendt kunster, hendes malerier har hængt og hænger hos større virksomheder i DK, men hun er jo ikke en ”stjerne” i den forstand. Dog er hun det lidt for mig, jeg glæder mig til at have noget at være stolt af og vise frem med stor glæde.

Hanne var forbi vores hjem til en meget hyggelig og intens snak om mig og min familie. Ingen tvivl om, at hun maler specielt til mig – og det kræver selvfølgelig, at hun kender mit liv. Vi gik en tur ned til havet og snakkede både fortid, nutid og fremtid Hun fik også en rundvisning i huset for at få en ide om, hvem vi er, hvilke ønsker og farver jeg har i tankerne og hvor maleriet skal hænge. Tænk billedet bliver lavet til mig og kun mig, det vil sige, det skal følge mig resten af livet… Jeg var også så glad ved at møde hende, hendes billeder afspejler hende og hendes strejf er i billederne og den dybde du ser i det, tror jeg er hendes varme personlighed og enormt livsglade væsen og stærke karakter. Jeg elsker stærke kvinder! Så er hun også smuk! I kan godt se min begejstring ik. Jeg har prøvet meget i livet, og der skal meget til at få mig virkelig op på dutterne.
Jeg GLÆDER MIG VIRKELIG til at se resultatet, men det tager jo nogle måneder før sådan et er færdigt. Jeg tror faktisk, jeg kommer til at fælde en tåre, når det endelig sker.

Se mere om hvem Kampler er her http://kampler.dk/om.html

e780a6c643-Kunst i stue1 c3c405368c-kunst i anden stue 1 97655e0d0d-maleri2 Responses to “Nu er det snart mit!!!”

  1. tina nymann siger:

    Fantastiske billeder og du har gjort helt ret i at få malet specielt til dig:-)
    Det bliver spændende og jeg håber meget at vi får lov at se det færdige resultat….

  2. Belinda siger:

    Flotte og kølige billeder. Har et billede med lign. transperant malet kunst, en gammel knark som hedder Aage Engelbert. Dejligt med kunst hjemme. Synes ikke det er længe siden du fortalte I flyttede fra byen og nordpå

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *