Nu er det snart tid igen 

efter en stille periode her på bloggen har jeg endelig fået tid til at se frem til mere bloggeri. Jeg går også og overvejer et nyt enkelt design på min blog. Jeg er jo vokset lidt fra  den. Nu er det over 4 år siden jeg startede og jeg har haft op og nedture på bloggen, man har fulgt alle mine børn hele deres liv og min tid som mor, tanker og følelser igennem hele mit liv. Efter mit tredje barn har jeg haft rigeligt at se til men nu er det på tide at komme tilbage til jer og til min personlige blog. Så følg mit liv igen med nye tider og nye glæder, op og nedture forhåbentlig kun positive!!! 

Tak til jer trofaste læser som altid. 

Velkommen tilbage. 
Cherie og jeg i Petit by Sofie schnoor

  

(Tøjet har jeg fået i gave)2 Responses to “Nu er det snart tid igen ”

 1. Jane siger:

  Åh Jackie, vil glæder mig så meget til flere indlæg fra dig.
  Forstår dog godt, at du har brugt tiden fornuftigt -nemlig på din lille datter, ja og hendes storebrødre. Den tid kommer ikke igen, det er bare med at nyde de første dyrbare måneder – vi læsere venter trofast på du får mere tid.
  Dejlige billeder af en lille prinsesse, hvor er hun kær.
  Hvis vi ikke skrives ved mere inden jul, så vil jeg ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Jane. Taaak jeg elsker dine beskeder herinde. Glædelig jul skønne. ❤️❤️❤️❤️❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *