Nu er jeg da endelig ved at være normal

Den dejligste storesøster og verdens dejligste søn man nogensinde kunne ønske sig.. Elsker jer!!!

Jeg sidder nu og laver alle de ting, jeg burde have lavet tidligere i dag. Men jeg var bare sååå træt, men så må man sidde om aftenen og arbejde… Hvilket jeg stort set altid gør – især på det seneste. Der er mange ting, man skal tænke over og mange ting, der skal gøres, når man næsten er alene om at starte et selskab op.

Jeg har haft de ondeste tømmermænd, næsten en form for depression af at drikke mig så fuld. Det kan næsten ikke beskrives, hvordan jeg har følt det. Jeg tror, der er mange, som kan genkende den følelse, og det er nok noget af det mest ubehagelig. Og så endda uden grund til at ha det dårligt over noget – det var jo en fantastisk aften. Jeg mangler ikke noget til hver dag, dem holder af har jeg jo her ved min side. Så jeg kan ikke forstå, hvorfor hjernen føler noget andet – eller hvordan man nu skal forklare det. Som jeg skrev tidligere, ubeskrivelig!!! ØV altså…

Nåh men jeg er ved at få det bedre, og imorgen er jeg på toppen igen!!! JA glæder mig til imorgen… Burde tage i træningscenter. HMMM… Overvejer det lige natten over, eller også kan man tage ned og træne i drømmen, giver det ikke det samme!!! HAHAHHAHA. Hvis man tror nok på det, gør det vel…

Imorgen skal jeg lave en lille TV optagelse sammen med Oliver B, min eks. Det bliver skide hyggeligt. Det er ikke så tit, vi får set hinanden mere. Det er lidt noget andet, når vi begge har en familie, vi skal tage os af. Så det bliver en fantastisk dag i morgen!!!

Det var alt hvad jeg havde for i dag, kan i sove rigtig godt – det ved jeg, jeg kommer til…Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *