Nu med lidt mere fylde

cherix
cerix

Jeg har lavet et nyt samarbejde med nogle dygtige folk. Som kan give mig den rigtige vejledning i forhold til ikke kirurgiske behandlinger, så som Botox, restylane og fillers. Jeg er blevet ambassadør for Cerix som ligger inde på Dronningens Tværgade. Jo ældre jeg er blevet jo mere fornuftige beslutninger vælger jeg at tage. Ergo keep it simple and less is more.  Nu er det måske lige at overdrive og nogen ville nok have en stærk holdning til den slags. Forleden sad jeg faktisk og diskuteret med en mand som bestemt ikke synes hans kone skulle have noget sprøjtet ind i ansigtet også selvom hun tænkte at det ville måske gøre hende lykkeligere. Jeg trodser da også min mand ved at gøre det. Han synes jeg er forfærdelig med så noget. Han forstår slet ikke tanken bag det. Da jeg så blev ved med at tale med den søde mand og hans skønne kone, så kom det frem,  han var enormt jaloux og han kunne slet ikke klare hvis nogen faktisk synes hun var super lækker men kun lækker for ham var godt nok. Hvad en kvinde vælger at gøre noget for sig selv og ikke andre, skal en mand aldrig blande sig i. Han kan sige sin mening, men man skal ikke fravælge sin kone som man er gift med fordi hun ønsker at se friskere ud. Det forståeligt hvis man kommer hjem og ligner lort og selve behandleren har givet den fuld skrue, hvilket jeg også synes er helt forkert. Man skal aldrig overdrive med filler eller botox. Så kvinder, jeg opfodrer jer ikke til at bruge det men jeg opfordrer jer til at tage hensyn jeres egen holdninger og stå ved det. Men tilbage til det jeg ville fortælle jer.  Jeg er rigtig glad for at kunne læne mig op af Cerix og at jeg kan sammenligne og stå ved de andre ambassadører. Det betyder rigtig meget.
Min årsag til at jeg bruger filler etc er for at forebygge rynker også selvfølgelig undgå dem, de kunne have været synlige hvis ikke jeg var gået i gang med det i mine 20´er. Selvom jeg har et gode gener fra min fars side, så er jeg også ret skandinavisk i både hud og hår. Kan man sige det. LOL Jeg har ikke stort tyk kraftigt hår men jeg har meget af det og jeg har helt almindelig hud og ja der går nok lang tid før jeg ser gammel ud. Nogen tror også jeg har fået lavet en masse indgreb, hvilket jeg aldrig har fået gjort ved mit ansigt. Det er kun barmen som har fået et bare ture 😉 Min “hemmelighed” har været Filler og lidt botox.

For et par uger siden var jeg forbi Cerix for at få min første behandling hvor Rie Jensen en skøn og dygtig kvinde som også ejer af Cerix fik lov til at stikke lidt i mig. Jeg fik meget lidt under øjenene og lidt over overlæben. Hun er dygtig til at stikke men hun har også ramt plet i forhold til resultatet. Ikke for meget og ikke for lidt. Men naturligt. Jeg fik noget Botox under øjnene for at fjerne små bitte rynker som jeg også synes har fjernet mine rande under øjnene. Så fik jeg lidt i overlæben for at få et mere naturligt løft. Jo ældre man bliver jo mere skrumper overlæben sig indad og man mister formen. Jeg er godt tilfreds.

I øvrigt så var det slet ikke meningen at den overstående tekst med det søde par skulle med, men jeg blev lidt rasende den dag fordi at det rammer mig, når en kvinde ikke kan bestemme selv over sin egen krop og udseende. Ikke at jeg altid kan gøre hvad jeg vil, for det kan jeg ikke. Men der er bare nogen ting hvor en kvinde skal sætte sin fod ned og gøre det der giver mening for hende selv, så længe hun ikke skader andre hun elsker.

Du kan se de andre ambassadør på Cerix´s hjemmeside HER og hvad de ellers laver også kan du følge dem på facebook HER, hvor de laver konkurrencer med gratis behandling.

Efter min behandling
Cerix

Før min behandling. Undskyld det er lidt grumset. De var kun til privatbrug til at starte med.

FullSizeRender-2
Mig i dag uden filter. Synes lige jeg havde en god dag i dag.
IMG_31213 Responses to “Nu med lidt mere fylde”

  1. dorthe z damsgaard siger:

    Hej jeg ønsker pande rynker væk,hat gået hos jørn ege og rude klinik før men de var alt for dyre så læste jeg li jackies indlæg om jer og det må prøves smiler kh dorthe damsgaard

  2. Ditte siger:

    Det ser rigtig godt ud! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *