Nu vi alene!!!!

1003806_10151837666571962_730393148_n

Huset har vært fyldt med gæster og i går var vi inde for at se The Wolf of wallstreet! Super fed film. Total overdrevet men på den fede måde. Den skal du altså se. Den er ikke for børn! Der var så meget sex og stoffer at jeg i nat drømte om sex. Simpelthen. Jeg holder det lidt for mig selv. Der er ingen grund til at gå i detaljer. Hahaha…
Ej den får altså 5 stjerner her! LOOOVE IT!!!!

I dag mødtes Simone og Jeg – Tjek hendes blog her http://simonetajmer.dk – Vi havde lige nogle nye ideer vi lige skulle tale om. Det er jo ikke normalt jeg lige lægger aftaler på sådan en lørdag når man har børn men skal man lave noget som ikke omhandler sit “rigtige” arbejde, så må man så vidt muligt lægge det udenfor arbejdstid, så derfor har vi igen besluttet os for at mødes i morgen hjemme hos os, med unger og det hele. Tror måske vi er heldige at Simone tager en Kage med!!!! MMMMmmmm Elsker kage. Sssscchhhhhhhhh

simone tajmer jackie navarro5 Responses to “Nu vi alene!!!!”

 1. Dorthe siger:

  Hej:)

  I har såååå flot hår på de to billeder. Har I extensions? Hvis, med hvilken metode? Det ser så godt ud! Jeg vil også!!!

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak D. Jamen Simone har sit eget hår. Jeg har fået lavet hår og har lige nu mit hår fra Belminic 🙂

 2. KAGE?! mums!
  uh nu skal jeg bare endnu mere ind og se den film! jubiii.

  // Camilla Christine ♥ ♥
  http://www.fitspoblog.com/

 3. Louise siger:

  Wolf of Wall Street er super fed! – Og i oevrigt ikke overdrevet på nogle punkter. Faktisk har de skåret utroligt meget fra. Hans liv var SINDSSYGT!

  • Jackie Navarro siger:

   Jeg siger ikke det er overdrevet løgn men et overdrevet liv/film Det var i hvert glad ikke sådan det skulle lyde. 🙂
   Elsker den film

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *