Ny bøjle og næsten lige fortænder.

Ny bøjle og næsten lige fortænder.

Det er ikke meget galt for at være helt lige tænder foroven. Hold op, hvor er jeg bare en meget lykkelig pige! Jeg er tæt på at have de perfekte tænder – ikke langt vej endnu! Vi gør selvfølgelig lidt ekstra, når de er helt færdig. En blegning og evt noget slibning og facader. Men jeg er super super overlykkelig over at jeg snart kan smile uden at tænke over, at jeg har skæve tænder. HOLD KÆFT HVOR ER DET SEJT! Også uden togskinner.

Jeg har en meget sjov bøjle på nu. Den kan næsten ikke ses og jeg taler egentligt ret perfekt med den.

Tak til Kim Sperly, Palæcentret og Inman Aligner.

Hvis nogen skulle få lyst til en samtale, så ring til www.palæcentret.dk/
Min tandlæge er selvfølgelig Kim, så skal du have samme behandling, vil jeg foreslå at du booker tid hos ham.

Se også et tidligere indlæg her http://jackienavarro.dk/2012/07/06/jeg-skal-have-bojle-pa-taenderne/

palæcentret_kim sperly

Nedenstående billede har jeg bøjle på

palæcentret_kim sperly

sponsoreret indlæg12 Responses to “Ny bøjle og næsten lige fortænder.”

 1. Cecilie siger:

  Shit hvor er de flotte dine tænder. Jeg ville ønske jeg havde et smil som dit.
  Jeg smiler sjældent pga af dårlige tænder(og økonomi) Ikke engang ordenligt til mine børn.
  Så nyd det. Det er en overset livs kvalitet
  Kram

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak Cecilie 🙂 Jeg er også overlykkelig. Det koster også lidt desværre. Men jeg havde så fast besluttet mig for at gøre dette, også må jeg prioritere anderledes. 🙁
   Men jeg forstår godt din situation. Jeg har set de somme sider har tilbud på blegning, hvis det kan hjælpe lidt! Tror helt ned til 50 procent.
   Håber du får en skøn aften.

   Knus jackie

 2. line siger:

  Jackie, tak for henvisningen til palæcentret. Jeg har nu fået de smukkeste tænder! Tak du er en skat

 3. Christina siger:

  Hej Jackie
  Jeg overvejer selv denne behandling – har allerede fået lavet de første tryk. Men er det ikke en in-line skinne du har haft? Når jeg googler inman aligner kommer der en anden slags bøjle op.
  Er glad for at høre du kan tale med den. Det har været min frygt. Har du haft problemer med at skinnen blev misfarvet? Hvor længe har du gået med den?
  Kh Christina

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Christina

   Det er en inman aligner! 🙂 det er bare forskellige bøjler jeg har haft på. Jeg mangler stadig de nederste, men min tandlæge er gået bort, så skal lige finde den rigtige.
   Jeg har haft den på i godt og vel et år. Men der gik 6 mdr ca før det var perfekt med fortænderne. Jeg bruger stadig bøjle for at holde dem på plads men smutter snart til tandlægen for at få tråd bag på. Hvad tænker du på misfarvning? Jeg har dog ikke oplevet misfarvning på mine tænder, de er stadig meget hvide og har aldrig fået den bleget.

   Håber du bliver glad for det! Alle jeg kender som har fået det lavet det, er super tilfredse. Glæd dig

   Knus jackie

 4. Nina siger:

  Tillykke med det 🙂 Jeg tænker også på at få rettet tænder med Inmann Aligner, men ved du om man skal være fyldt 18 for at få det lavet? 🙂 Jeg har nemlig også plaget skoletandlægen, men mit bid ville ikke give mig nogle problemer fremover åbenbart, så de ville ikke give mig bøjle..

  • Jackie Navarro siger:

   Jeg vil da mene de skal give dig bøjle på hvis du har skæve tænder?
   Jeg tror ikke man skal
   Være 18 år. Det har jeg ikke hørt noget om. Held og lykke med det.

   Kram jackie

 5. sofie siger:

  Det du har haft på hedder invisalign også kaldet in-line:) inman aligner er en tydelig skinne med metal som kan ses.

 6. Milana siger:

  Hej smukkeste jackie. Jeg overvejer stærkt invasalign bøjlen. Er den ubehagelig at have på? Kommer man til at snakke sjovt med den og hvor meget sees den af andre? Håber du vil svare. Knus

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Milana.

   Jeg er færdig med mine om 2 uger. Du har jo mulighed for at tage dem af når du har lyst. Så hvis du sidder og har en dyb samtale med en kæreste eller en date, så vil jeg nok foreslå at du tager den af. Jeg bruger min mest om aftenen og hele natten. Men i starten skal du nok have den mere på end jeg selv. Da de tænder lige skal rykke sig og det er en vanesag. Når man får en bøjle gør det lidt ondt de første par dage men efter tænderne har vænnet sig til det, så er det nemmere med den næste bøjle.
   Den er ikke specielt tydelig. Den er jo gennemsigtig men du vil altid have følelsen af folk kigger direkte ind i din mund.

   Inden for 3 uger, viser jeg mit færdige resultat. Så følg gerne med. 🙂

   Rigtig god dag Jackie

 7. Milana siger:

  Det glæder jeg mig til! Tak for dit svar. Det var ikke et problem for dig at have i inman aligber på? Den var jo meget mere tydelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *