Nye smukke bryn

   
   Det har taget mig et helt år at beslutte mig for, om det er det var det rigtige valg! Det må jeg så erkende, at det er! Ikke mere tid på de kedelige bryn jeg havde. Nu spare jeg tiden på at få de perfekte bryn eller bare bryn der minder om hinanden. Et stort klap i hænderne til min beslutning og selvfølgelig Majken for det smukke arbejde. Da jeg kiggede mig i spejlet første gang, var jeg lidt overrasket om det nu var mig, men nu er jeg tilfreds. Der er 2 mere behandlinger jeg skal igennem, for jeg mister nok en del når det har helet sig om 1 uge til 2. Majken Villefrance fra Nouveau Art  har lavet dem og hun er den bedste i DK til at lave dem og er kendt i Norden for hendes kunst!  Hun er dygtig!!!

Min egen holdning, skal du have det lavet, så er det dem du skal ringe til. De har også det bedste udstyr og mest sikker. 

Lidt om hvordan brynene er lavet. De har beskrevet det meget  bedre selv på deres facebook. Så jeg har kopiret deres tekst. Du kan se mange flere resulter på deres facebook side HER

Jackie var hos os i går, for at få lavet sine bryn med vores nye Nouveau Contour Hybrid Pigmentation metode, som er vores nye kombination af manuel og maskine teknik, til udførelse af 3D bryn.
Hybrid = en blanding/kombination af 2 forskellige elementer, i dette tilfælde, microblading, som er en manuel teknik til udførelse af hårstrå og maskine, i form af en let dusting/shading teknik, for at give et mere douche/blødt og naturligt look.

Jackie har således fået mere form og fylde i sine bryn og brynet vil fremstå meget let og naturligt efter opheling, efter Jackies ønske. 

BOOKING eller spørgsmål, skal du ringe til deres hovednummer 72177002


Der kommer mere om brynene senere!3 Responses to “Nye smukke bryn”

  1. Dorthe siger:

    Hvor er det bare flot! Hvor lang tid tog det? Gjorde det nuller? Jeg vil også have det lavet. Bøvler hver dag med at tegne dem op og det bliver aldrig rigtig godt.

  2. […] jeg har fået lavet mine bryn hos Nouveau art. Jeg har skrevet tidligere om min første behandling HER. Så det er jo ikke fordi det har ændret sig. Uden tvivl de dygtigste, især Majken Villefrance. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *