NYT ANSIGT!!!!

MESOTERAPI

 

Jeg er lige kommet hjem fra en helt fantastisk oplevelse hos Cosmecare. Jeg har fået et helt nyt ansigt, det synes jeg og andre, der har set mig efter behandlingen. Vi besluttede os for at lave en Mesoterapi med Dermo-electroporation. Som mange af jer der læser min blog, kan jeg godt lide at forynge mig selv naturligt, så længe det fungerer på mig. Selvom jeg kun er 25 år, så er det jo kun gået ned af bakke, siden man var 18 år gammel. HAHA Meeeen lidt rigtigt er det nu alligevel, jo tidligere man starter, jo bedre er resultatet, når man fylder de 30 eller 40 år. Dermo-electroporation er en nyere teknologi, som ikke gør ondt, og der er ingen bivirkninger eller infektion ved behandlingen – hvilket jo er fantastisk!

Vi startede med at slibe min hud blidt, og derefter blev der lagt en masse serum og en helt masse vitaminer, hvorefter vi begyndte med dermo-electroporation. Jeg kunne mærke, hvordan min hud begyndte at arbejde og indtage alle de aktive stoffer- og jeg kan stadig mærke, at min hud er stram efter behandlingen – og jeg er bare sååå glad for det!! Det er virkelig noget som kan anbefales! Ikke nok med det er en god behandling, så er Maryam -der har butikken.- virkelig skøn. Butikken er super hyggelig, og jeg følte jeg var et sted i Brasilien – vejret var også med mig i dag. HAHA  Hun “bor” på Knabrostræde 22 i København, så det er nemt at komme dertil. Hun laver også mange andre former for behandling, så kig lidt ind på siden, og se hvad man ellers kunne finde på af rare lækre ting til sig selv og sjælen.  Jeg er ret spontan, hvad der angår af behandlinger. Sprænger altid ud i det!

En sidste ting som jeg havde lovet mig fortælle, er at hun er nok den eneste, som bruger de rigtige serummer i den behandling. Men så siger jeg heller ikke mere! Nu vil jeg nyde mit ansigt. HAHAHA…

SE MERE OG KLIK PÅ WWW.COSMECARE.DK

EFTER BEHANDLINGEN

Sådan ser man ud efter behandlingen. Huden stråler og den er godt strammet op! JUUHUU

Sponsoreret indlæg7 Responses to “NYT ANSIGT!!!!”

 1. Får den kun huden til at stramme op og se yngre ud, eller gøre den også andre ting?

 2. m siger:

  ej jeg bliver altså nødt til at spørge dig efter jeg har set de her flotte og naturlige billeder af dig! er din mund den form og str fra naturens side eller har du fået lavet den? jeg vil selv så gerne have mere fyldige læber men jeg ved ikke helt hvem jeg skal gå til? mener du engang har talt om QURA, kan det passe? din hud ser superfin ud, er der nogle faste steder du får plejet din hud, jeg vil så gerne igang med alt mulig behandling( jeg har bla mange små ar i ansigtet 🙁 ) men jeg kender ingensteder..?? tak!

  • Jackie Navarro siger:

   Hej M 🙂

   Taaak du er sød! Jeg har prøvet at få restylane i læberne – 3 gange! Og to gange af dem brugte jeg Kim fra Qura. Så jeg synes helt klart du skal tage til ham hvis du ønsker mere fylde i læberne. Han er også inde på selectedbloggers. Ansigtsbehandling, som jeg har fået sidst er hos cosmecare og jeg er rigtig glad for resultatet. Og de bliver kun bedre dag for dag. Hun laver også en masse andre ting. Kig på hendes side. Så hjælper også med ar i ansigtet. Du kan også ringe til hende. Sidst jeg var der spurgte jeg til ar og det er noget hun tar sig af!
   Jeg har ikke nogle faste steder men jeg er nok blevet lidt afhængig af mine sidste behandling hos Maryam. Jeg var til fødselsdag i går og folk var vildt imponeret over det. De synes jeg så meget mere frisk ud – uden at jeg har nævnt noget i offentligheden i går.
   Håber du finder ud af det. ellers er du altid velkommen til at vende tilbage. Jeg kan næsten altid svare.

   Rigtig god aften og weekend. <3 <3 <3

   • m siger:

    hey hey! ej dejligt med et svar jeg kan bruge til noget 🙂 thank you! jeg skal da virkelig ind og få lavet en behandling hos hende maryam, men lidt irriterende at man ikke kan se hvad det koster… men det får man vel at vide, når man kommer.. jeg glæder mig helt 😀 tak for hjælpen, bare jeg også får så flot en hud! ha en dejlig dag Jackie! 😀

    • Jackie Navarro siger:

     Hej M

     Du ringer bare til hende. Hun er skøn. 🙂
     Jamen det er lidt forskelligt. Som sagt kan du ringe ind og høre priserne på det du gerne vil have lavet! 🙂 Ellers så tar det ikke så langtid at få en vurdering. Hvor er sød, tak for de søde ord. Jeg er sikker på hun kan hjælpe dig!
     Håber det lykkes for dig og vend endelig tilbage til mig med resultater. Her er min mail jn@selectedbloggers.dk

     Mange knus og kram fra mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *