Nyt outfit

Bloch og Lønborg
Bloch &  Lønborg

Se mere HER2 Responses to “Nyt outfit”

 1. Prinsesse fehår siger:

  Kære jackie

  Endnu engang tillykke med Jeres lille ny. Hvor ser du bare godt ud også selvom nattesøvn igen er blevet et fremmedord 🙂

  Jeg er meget interesseret i, Hvordan går det med at elske to børn. Kan man det og har man konstant dårlig samvittighed overfor nummer et, da det ikke længere er i centrum og skal lære at dele – bliver symbiosen brudt og kærligheden lidt mindre ???

  Håber mine spørgsmål giver mening og ikke kommer for tæt på. Jeg er selv mor til en pige på 3 og er i tvivl om vi skal have et barn mere bla. pga ovenstående.

  Mange hilsner

  Fehår

  • Jackie Navarro siger:

   Hej fehår.

   Haha elsker det navn!
   Du kommer overhovedet ikke for tæt på.

   Det er klart det har været hårdt for samvittigheden at få nr 2. Og det er det stadig. Men ikke så hårdt at jeg har fortrudt det fordi at jeg ved at det bare er en periode og at Theodor får en lillebror han altid kan være sammen med. Min søster er noget jeg værdsætter mest i livet. Jeg er så lykkelig for at jeg har hende fordi hun er min bedste ven. Mit forhold til nr 2 er lige så stærk som med nr 1. Der sker noget i en når man får sine børn, faktisk det samme som da du fik din. Man er så forelsket og uanset hvad vil man vogte sine børn.

   Jeg synes du skal få en 2’er hvis du føler du vil give dit barn en oplevelse for livet. Theodor er ikke sur på baby han er så glad for ham og han forstår godt at baby ikke kan noget selv. Så han giver mor plads. Jeg tror at det som er vigtigt, er at præsentere den lille nye på en god måde og sørge for at Forkæle den største så meget som muligt. Theodor får ekstra meget opmærksomhed fra resten af familien.

   Håber du finder ud af det!

   Knus til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *