Nyt til hjemmet!

Jep igen igen. Jeg manglede en vase til mine grene herhjemme, så jeg var lige en tur forbi NORR11 som i nok ved er mit yndlings sted at handle til hjemmet.  Det er det i hvert fald blevet.  Jeg har et mål, det er at mit hjem næsten skal ligne deres showroom. UUHHFF. Jeg kunne leve i deres showroom. Så her er min ny vase! SMUK IK!?

Se mere her http://www.norr11.com/da/

NORR11
Jeg står også med en masse andre ting som jeg skal bestille. Men jeg er lidt i tvivl om hvad det skal være for nogle stole!? Her er den ene af tingene!
NORR!! NORR112 Responses to “Nyt til hjemmet!”

  1. […] Jeg står også med en masse andre ting som jeg skal bestille. Men jeg er lidt i tvivl om hvad det skal være for nogle stole!? …read more […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *