Dette er en livsstilsblog, og den er skrevet, fordi jeg godt kunne tænke mig at inspirere andre. Jeg er en ung mand på 30 år, der er bosiddende i København, og her har jeg været hele mit liv. Det er en by, jeg elsker, og jeg er utrolig glad for at være her. Jeg føler nemlig, at det er her, det hele sker – og vil man være, hvor det nyeste og det bedste er, så er dette den helt rette by. Det er også vigtigt at vide, at alting hele tiden er i udvikling, og har man lyst til at leve på både nye og anderledes måder, så kan man heldigvis også gøre det her i byen.

Sund og velafbalanceret liv

Jeg går meget op i sundhed, og det gør jeg på en balanceret måde. Jeg er også vild med mode og med at være smart klædt, og som du vil finde ud af her på bloggen, så kan jeg godt lide god kvalitet. Motion og bevægelse generelt er også noget, der betyder en hel del for mig, og du vil også finde ud af, at jeg godt kan lide teknologi. Jeg er vild med den måde, verden bevæger sig i, og jeg håber at kunne inspirere dig til at blive den bedste udgave af dig selv.

Jeg er selvstændig og arbejder med grafisk design. Det har jeg gjort i mange år, og jeg er meget vild med det frie liv. Det er et liv, jeg har arbejdet mig hen imod, og jeg mener også, at det er en livsstil, der passer rigtig godt til der, hvor vor verden er her og nu. Jeg har mange gode og sunde interesser, og jeg er vild med at være sammen med andre mennesker. Vi kan lære meget af hinanden, og jeg tror også på, at der kan ske mange mirakler, når forskelligheder er samlet.

Det glæder mig, at du vil læse med her på bloggen – og jeg håber på, at du kan blive inspireret til at blive den bedste udgave af dig selv. Det gælder altid om at gå efter de store stjerner.