OOH YES – HUS HUS HUS

I dag har jeg arbejdet som sædvanlig. Hvad skulle jeg dog ellers lave. 🙂  Så har jeg fået skudt nogle billeder til en virksomhed og shoppet. Dejlig dag og en meget glad dag. Fordi nu er vi kommet så langt med vores huskøb, at vi er blevet enige. Så nu er det arkitekternes opgave på tirsdag og finde ud af om der kan bygges en ekstra sal på huset. Jeg har jo den store drøm om et en stor patricier ejendom og ikke drømmen om parcel, som der er. Huset har de rigtige kvm, den rigtige beliggenhed og en fin have med den trænger virkelig til en modernisering. Så der går måske lige nogle år, før det bliver det helt rigtige til os.
Jeg er meget spændt på hvad det bliver til. Det jeg nok ikke er så glad for, det er at vi skal flytte ind i det før, der er nogen som rør ved det. IIIIH nåh men lille forkælet jeg, burde måske bare lukke røven og være glad.  Man vil bare gerne have det hele på en gang.

Her er lidt inspiration til hvordan jeg ønsker det skal se ud og hvordan jeg tror det kan se ud. Der kommer aldrig høje sokler på og der kommer aldrig 5 meter til loftet.

Vezt byggerådgivning private slide.1350981880 lind_risor_240x154-1 5e6a4e63-fc83-4e14-b931-76c5fe233ecb

IMG_0314-1140x835 lind_risor_240x154 version02 Responses to “OOH YES – HUS HUS HUS”

  1. Pernille siger:

    Wow!! Kan godt forstå, at du ønsker at bo sådan 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *