20131127-120905.jpg

Jeg har haft en forfærdelig nat. Min søn døjer stadig med forkølelsen og jeg har fået æren at få lidt af den. Nu skal jeg ikke glemme baby. Baby har også haft en forfærdelig nat. Det er squ mere synd for ham. Jeg har valgt at blive hjemme i dag. Lige nu ligger jeg i sengen, som i kan se på billedet. Føler jeg har de ondeste tømmermænd. Det kommer af ingen søvn desværre!
Jeg skulle have haft et møde med en blogger, som ikke blogger hos os endnu, men gerne vil. Det er lidt ærgerligt. Men vi må tage revanche en anden dag. Nu skal jeg lige vågne. Hvis det stod til mig ville jeg ligge i sengen daaaagen laaang!One Response to “Øøøv”

  1. […] Jeg har haft en forfærdelig nat. Min søn døjer stadig med forkølelsen og jeg har fået æren at få lidt af den. Nu skal jeg ikke glemme baby. Baby har også haft en forfærdelig nat. Det er squ mere synd for ham. Jeg har valgt at blive hjemme i dag. Lige nu ligger jeg i sengen, som i kan se på billedet. Føler jeg har de ondeste tømmermænd. Det kommer af ingen søvn desværre! Jeg skulle have haft et møde med en blogger, som ikke blogger hos os endnu, men gerne vil. Det er lidt ærgerligt. Men vi må tage revanche …read more […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *