Opdragelse!!!!

Hej hej derude. 

Nu er sommeren snart slut, meeen lige nu sidder jeg i min have og nyder, at der bare er lidt varme. Senere i dag skal jeg spille golf med min mand og hans ven – tror det bliver ret sjovt. Jeg er i en hård periode med min dreng, han er begyndt at kravle ud af hans tremmeseng, så jeg har valgt at tage en af siderne af, så han bare kan hoppe ud og ind i sengen. For nogle uger siden oplevede jeg ogsåJackie navarro. Jackie navarros mand, bryllupper, opdragelse, baby kravler ud af sengen, børneopdragelse, dreng kravler, at han kravlede op over tremmerne på trappen op til gangen ovenpå. Trappen er virkelig stejl, så jeg er blevet så skræmt for, at han skulle falde ned, så jeg står lidt med stort spørgsmål om, hvordan vi skal gøre det bedst muligt. De sidste to nætter har vi lagt os på samme tid som Theodor, så han får lov til at være meget længere oppe end normalt, men man mister så også noget kvalitets tid med manden, og ikke nok med det, så er han kommet i trodsalderen, så vi har en del at kæmpe med!!! Jeg synes, det var hårdt, da han var nyfødt og jeg aldrig fik søvn, men jo ældre de bliver, jo mere bestemte bliver de og børn gider aldrig at sove!!! Nu skal vi til at opdrage. Pyyyyy… Det kan godt være, at han kan være irriterende nogle gange, men så er han også bare blevet meget mere dejlig og kærlig. De sidste par dage har jeg haft svært ved at give slip på ham om morgenen, fordi at han gerne vil have mor ved hans side hele tiden. Jeg savner ham helt, når jeg skriver om ham. HAHA

I weekenden skal jeg til Bryllup, og jeg glæder mig helt vildt. I skal glæde jer til at se den kjole, jeg skal have på – den er så vidunderlig. Utroligt man kan glæde sig til at tage en kjole på….Men det gør jeg nu HAHAHA. Vielsen foregår ikke i kirken, men på slottet udenfor. Det har jeg ikke prøvet endnu, så det bliver spændende at se, og jeg skal nok have en del servietter med…..7 Responses to “Opdragelse!!!!”

 1. Raili siger:

  Sa er det med börnene nar de bliver lidt större !
  Kysse Theo fra mig, kys og kram…..<3

 2. Cecilie siger:

  Hej Jackie,
  Jeg har en dreng på 2 – er din dreng ikke også det? -ihvertfald går vi nøjagtig det sammen igennem lige nu!! Han er så strid, og vil kun have os.. Kravler ud af sengen, og skriger og skråler.. Nu er vi begyndt at lade ham falde i søvn på sofaen, og det virker!! 🙂 thank God..
  Nå, men det kunne da være I skulle prøve det ;o)

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Cecilie
   Jo han fylder to her den 27 september. Nej hvor skønt han falder i søvn på sofaen. Hvad tid falder han i søvn?
   Vi lagde os rimelig tidligt i går. Allerede kl 21.
   Jeg synes det er lidt hårdt. PYHAAA

   • Cecilie siger:

    Det er SÅ hårdt, og man bliver (som par) ofte uvenner fordi man bare er så magtesløs 🙁
    Men vi ligger ham senest kl 20:00, og så har vi bedt vuggestuen om at korte hans lur ned til 1 time, fordi han ikke er træt nok om aftenen.. -og det har også hjulpet på det..
    Held og lykke med det – og så kan vi jo lige skrives ved om 1 måned, og se om vores børn stadig er lige så håbløse ;o) he he..

    • Jackie Navarro siger:

     Hvor sover han er? Altså ligger i ham i hans egen seng. Theodor sprænger jo konstant ud af den seng.. Han er ikke til at ligge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *