På kun 2 dage!!!!

Vordingborg Køkkenet ankommer med køkkenet og allerede dagen efter om aftenen er mit køkken færdigt!!! Det her er jo for vildt. Jeg sidder i mit færdige køkken, og jeg er så glad… Mit køkken var afskyeligt før, og det vil jeg så også demonstere med et billede. OMG…  Renovering af hus tar bare tid og det kræver også noget overskud og tid – mit ønske var at få et køkken op til 1. juledag, hvor jeg holder Jul for min familie her i huset… Jeg har fået et køkken, som passer i stil med huset…  Vi har tidligere fået lavet meget andet i huset, og det har taget tid, altså her taler vi måneder sammenlagt. Jeg er så lykkelig over det!!!

foto-1 foto foto-2 nyt køkken

 10 Responses to “På kun 2 dage!!!!”

 1. Gülden Sofia Y siger:

  Det er blevet fantastisk flot 😉 og du har ret mht dit tidligere køkken. Tillykke med jeres nye køkken ;))
  Knuz
  Gülden Sofia Y.

 2. Monica Cinco siger:

  WAUW.. KAn godt forstår du er blevet glad for dit køkken ! 😉 Sikke en fornyelse..

  Rigtig god jul til dig og din familie.
  Monica

  • Jackie Navarro siger:

   Ja ik. Rart med et nyt køkken. Jeg ved heller ikke hvad det lignede før… Puha… Sikke noget. Det er ikke altid sådan, når man finder huse med mindre kønne køkkener. HAHA..

   Dejlig jul til dig og din familie.

   Kram

 3. Emma siger:

  Halløj. Tillykke. Hvor er det bare flot. Wauuuuu knuz

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Emma. Det var dig ik? 🙂 Taaak… Hyggeligt at møde dig. Undskyld jeg fik et lille chok… Tror ikke lige jeg var forberedt på det. Nu har vi fået pyntet op, nogenlunde.
   Rart at møde dig. Det giver en tryghed i hvem der også læser min blog. Det sker ikke så tit.
   Håber i får en skøn og dejlig Jul og i kommer godt ind i det nye år.

   Knus og kram

 4. Tillykke med det nye køkken 🙂 vi gik selv igennem en mindre renovering i foråret og OMG, det er jo lige til at gå ned over, altid at rende rundt i byggestøv. Men hvor er det bare skønt når det er ovre og man kan nyde det nye rum.
  /Anja

  • Jackie Navarro siger:

   taak Anja.
   DET har du helt ret i… Puhaaa. Vi mangler stadig mange steder i huset, men man må tage dem lidt efter lidt! Nu er der i hvert fald ikke noget som er gammelt mere men trænger stadig til en opfrisking.
   Håber du og din familie får en fantastisk Jul..
   Mange knus Jackie

 5. Sikke en fornyelse – super FLOT 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *