På “landet”

-39 -37

 

I går kørte vi lige forbi Niels ældste barndomsven, som er flyttet ud på en kæmpe landzone, hvor de dyrker noget vin. Så de har en del kæmpe drivhuse, nok er det romantisk at tænke på at dyrke vin i sin have/marker. Men Hold op hvor er der meget arbejde i det, og især når de er i drivhuse. Måske ville det være bedre at gøre det et varmere sted. Mener også de har en kæmpe gammel vingård i frankrig. Måske lidt mere passende. Men det er imponerenede at man har tiden til det og det er smukt, så længe det ikke er mig der skal gøre det, jeg vil bare gerne kigge på. HAHA

Det var på vej op til Niels forældre hvor den stod på rostbeef og efterfølgende hveder!

Her til morgen, var Theodor vild med at tage billeder af mig. Søøøødt. Ved ikke lige hvorfor det lige skulle være i Silvan. Måske har han set far tage billeder??? HAHA

-40

-414 Responses to “På “landet””

 1. sanne siger:

  Hey er din kæde fra second female? Ku man se et billede hvor man bedre kan se halskædet? 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Sanne.
   Jeg ved faktisk ikke hvor den er fra. Jeg fik den i fødselsdags gave sidste år. Så har ingen anelse. Men jo det kunne godt ligne dem fra second female. Kan de ikke stadig købes?
   Vil du have et billede af den? Synes ikke den er noget specielt.
   Go søndag.

 2. Melina siger:

  Har ALDRIG nogensinde set en blogger, som behandler sine læsere SÅ godt, som du gør:-))) Kæmpe stor ros til dig! Virkelig!! Kram

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Melina.
   Hvor er det pænt af dig at sige. Synes det er lidt ærgerligt, hvis ikke der findes flere af dem, hvis du har det sådan. Jeg føler i hvert fald jeg har fået mig et ansvar efter jeg er begyndt at blogge og jeg hjælper gerne, hvis nogen skulle få brug for det. Jeg takker så meget få dine søde ord. Det vil jeg tage med mig. Blev helt rørt da du skrev det.

   Stort knus fra mig og tak endnu engang. Håber du får en dejlig aften. Sidder her på sofaen med familien. Min søn sidder og ser lille nørd på computeren og Niels sidder og ser en politisk serie på netflix, så tænkte jeg lige vil bruge lidt tid på bloggen, da jeg ikke har haft så meget tid til den i dag og i går. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *