På vej til Go´Aften Danmark

I dag fik vi endelig åbnet for SelectedBloggers.dk og det er gået over alt forventning – JUHU… Vi havde fået en flot artikel i Børsen, og for bare et par timer siden skulle Thomas Rode og Julie R Ølgaard interviewes i Go`aften Danmark omkring blogging. Jeg var der primært for at støtte op om SelectedBloggers og selvfølgelig Thomas og Julie – det gik rigtig godt. Dog de fik desværre ikke nævnt  deres hjemmesider/blog. Så nu gør jeg det! Under interviewet var bloggereksperten Dorte Lytje der også, hun har en blog der hedder www.divapower.dk

Jeg har næsten ikke sovet i to døgn nu, og jeg er virkelig træt. Så måde jeg holdte mig vågen på var en energi drik fra Green-up  kun 35 kalorier se også – http://jackienavarro.dk/2012/05/09/green-up-konkurrence/ – HUSK LIGE AT SYNES GODT OM PÅ FACEBOOK

Jeg tror jeg har drukket 15 GREEN-UPs de sidste to døgn HAHA – men det har også været tiltrængt… Jeg synes interviewet gik rigtig godt, og jeg er squ så stolt af dem. Det værste jeg ved, er at lave Live tv, jeg bliver simpelthen så nervøs og næsten angst af det. Så hatten af for dem som kan, selvom der nok er mange, som tør. Jeg tror snart, at jeg hopper i seng – for det er VIRKELIG TILTRÆNGT. Og jeg mener VIRKELIG.

Jeg går nogle hårde uger i møde, men hårde på den gode måde. Men man skal selvfølgelig også huske sin søvn.

Jeg håber, at alle har nydt bloggerne i dag, og at i fremover har lyst til at følge os! Jeg kan rolig sige, at det her er kun starten og bloggerforummet udvider sig meget snart med flere spændende profiler.

Rigtig dejlig aften

www.julierolgaard.dk

www.thomasrodeblog.com

sponsoreret indlæg

 

 

 

 4 Responses to “På vej til Go´Aften Danmark”

 1. Simone Klinke siger:

  Hvor er det bare spændende! Glæder mig til at se meget mere til det nye bloggerunivers!
  Btw du ser gudesmuk ud på billederne, også det første 😉

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak Simone.. Det er super spændende. Men jeg kan sige dig. Jeg har mere travlt end jeg nogensinde har haft i mit liv nu! Men på den fede måde. Jeg glæder mig til vi får succes. Vi kæmper for den!!!
   Og taaak for dine skønne komplimenter. 🙂 Rigtig god aften

 2. Jeanette siger:

  Fedt fedt fedt 🙂 Er der vild med det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *