På vej væk

vi sidder i bilen på vej i lufthavnen og vores drengene er blevet afleveret i børnehaven og Cherie er hos farmor. I går havde jeg det rigtig skidt med at aflevere Cherie -græd  på vej i bilen op til farmor. Nu har jeg fundet mig i det og klare mig nu og håber også hun finder ro hos hende. Det første døgn bliver nok lidt svært for hende. 

Men op med humøret nu skal Niels og jeg være sammen alene og nyde vi har hinanden og holder sammen. 
Jeg kan egentlig ikke huske om jeg har nævnt det her på bloggen. Vi er på vej til Marbella i Spanien da et vennepar vi har skal giftes på fredag. Jeg glæder mig som et lille barn! Der vil blive opdateret lidt mere på bloggen end jeg har gjort længe. Nu har jeg masser af tid og ingen stress!!!  

 2 Responses to “På vej væk”

  1. Jane siger:

    Hej Jackie,
    Håber du nyder det i det spanske – men hold op hvor jeg godt forstår, at du har haft det svært ved at skulle aflevere lille pigen hos farmor. Ikke lige fordi det er hos farmor, fordi jeg er sikker på at hun vil gøre alt hvad der står i hendes magt for at tage sig godt af hende. Og selvfølgelig vil den lille savne dig, men det er altså bare en gave at ens børn kan blive passet hos andre også. Man er selv bedst til det, men farmor har jo passet Niels som lille 🙂 så hun kan godt.
    Det er virkelig så lækkert for dig og din mand at I har lidt alene tid sammen, nyd det – jeg kan huske da mine 2 var små, at hverdagen var temmelig stresset. Du og Niels skal holde sammen og være kærester i mange år og derfor er det super vigtigt at I har lidt tid alene, hvor I ikke kun er forældre, men kærester.
    Rigtig god fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *