Philip Martin´s

Mange har spurgt til hvad jeg bruger af produkter i ansigtet – og det vil jeg selvfølgelig gerne dele. Jeg har prøvet at stille det lidt op i steps, så man kan få et godt indtryk af “processen”… Jeg prøver ofte forskellige produkter, men dette er mit sidste nye scoop!!!

Philip Martin´s
Og indtil videre virker det rigtig godt på min hud. Philip Martin er et Italiensk mærke og manden bag produkterne startede helt tilbage i 1987. Han har mange års erfaring med økologiske produkter, så produkterne indeholder naturlige organiske og ikke-toksiske kemikalier.

 

Til at starte med bruger jeg Philip Martin´s Makeup remover. Det er en Gel med højt indhold af næringsstoffer og aktive vegetabilske principper. Removeren er mild, det kan jeg godt lide. Hvor jeg før i tiden måske har brugt noget, som er falsk fremstillet og det kan godt give problemer med tiden. Det er egentlig ret skræmmende, hvad rigtig mange mennesker putter i ansigtet. Man tænker nok ikke over det. Så et godt råd, hvis ikke du overvejer at købe philip martin´s produkter, så kig altid på indholdet i produkterne, kun for dig egen skyld.

 

Exfoliant Pure Gel bruger er en Scub, som fjerner de døde celler og er ekstrem blødgørende. Det kan vi li!!!

 

Om dagen bruger jeg Deep skin Precious, efter jeg har vasket ansigtet grundigt. Det er et anti-age koncentreret væske med hyaluronsyre og vitamin C, som hindrer celle ældning – Hvem gider at se gammel ud, ikke mig. Anti-age er ikke noget, man kun skal bruge når man har fået rynker, men gør en forskel inden de bliver synlige.

Om aftenen bruger jeg Refreshing Tonic spray, inden jeg bruger min creme. Den er fyldt med næringsstoffer ogberoligende stoffer. Den er beregnet til tør og følsom hud. Opfrisker huden!!

Og til allersidst bruger jeg creme. Min anti-age creme, meget vigtigt!! Det er en let og ufedtet creme. Jo længere tid man bruger den, jo mere hjælper den din huds elasticitet. Den minimere linjer og rynker.

MMMMMMmmm… Nu skal man altså ikke bruge en halv time på det, men gerne 5 til 10 min. Men man skal leve med sit ansigt resten af livet – så det er givet godt ud. HAHA…

  sponsoreret indlæg12 Responses to “Philip Martin´s”

 1. cecilie siger:

  Det kunne være fedt at høre hvilke make-up produkter du bruger til din hverdags make-up 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Cecilie
   Jeg laver snart en lille ting omkring min makeup. 🙂
   Det får jeg gjort meget snart.. Rigtig dejlig aften 🙂

 2. LZS siger:

  hejsa.

  Har forgæves ledt efter disse produkter online. Hvor har du købt dine?

  • Jackie Navarro siger:

   HEj LZS

   Jeg mener ikke man kan købe dem online medmindre salonerne har en hjemmeside.. Hvis du er fra København, kan de købes her! Hvis ikke du bor i København. Gider du så oplyse mig hvor du bor? Kan være jeg kan hjælpe dig. 🙂

   Salon Blondie
   Badstuestræde 15
   1209 København K
   tlf nr 33 15 30 21

   Hvis ikke du bor i København. Gider du så oplyse mig hvor du bor? Kan være jeg kan hjælpe dig. 🙂

 3. Gitte Christensen siger:

  Jeg kan bidrage lidt her – Philip Martins Produkterne kan IKKE købes på nettet. De forhandles kun via frisør saloner landet over. Nærmeste forhandler anvises hos IdHAIR på tlf. 86742822…….
  Ja undskyld jeg lige blander mig her —-men er selv SUPER fan af produkterne !!

  Knus Gitte

  • Jackie Navarro siger:

   SÅÅÅÅÅDAAAN.. Du blander dig bare i alt det du vil! Meget meget velkommen 🙂 Tak Gitte. Knus

 4. Gitte Christensen siger:

  …….jeg selv køber dem hos Du Monde, Strandvejen 136 (mener jeg nr. er) i Hellerup..Gitte

 5. ka siger:

  Må vi få nogle priser?? :pP

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Ka

   Du forsvandt da lige under mine andre kommentar! skal jeg bare remse op? HAHA
   min antiage intensive cream koster 379
   makeup remover 298 kr
   exfoliant oure gel 298 kr
   deep skin precious 398 kr

   Den ligger måske lidt i den dyre ende. Men det er det værd! 🙂

 6. Gitte nielsen siger:

  Hejsa. Jeg kan fortælle at produkterne, kan købes på nettet http://www.hairskin.dk og i december har de 20%, de har også en facebook profil, hvor de nogle gange søger “tester” af deres produkter. Forsat god weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *