Photoshoot!!!

Photoshoot all day! Det er derfor I ikke har hørt fra mig hele dagen. Nu sidder jeg i mørket i stuen. Niels er ved at lægge min lille Theodor, og Victor sover i hans barnevogn. Det er altid det nemmeste. Jeg har kæmpe udfordringer ved bare at lægge ham i en seng, for han lægger sig ikke bare til at sove. Jeg er slet ikke typen, der kan holde ud at mine børn græder i alt for langt tid. Så det er min udfordring hver eneste dag. Husker, at Niels og jeg var meget længe om at få Theodor til at sove alene i hans seng. Vi havde en periode, hvor vi nogle gange lå i flere timer sammen med ham, før han faldt i søvn. Det endte stort set altid med, at man selv faldt hen. En dag besluttede vi os for at sige godnat og lægge ham i sengen- og bum så sov han. Han var åbenbart lige så klar som os selv. Theodor får altid enten læst godnathistorie eller bliver krammet meget længe, til han faktisk falder i søvn. Der går som regel ikke mere end 15 min.

Nu er det kun lillemand der kan være svær at få til at sove. I dag var han heldigvis nem, meeeen i går der kunne han ikke sove. Det var blandt andet derfor i ikke hørt fra mig i går. Jeg måtte tage ham med i vores seng og sove omkring kl 22.00… HMMMmmmmmm

ray ban baby yoga niels borger rasmussen9 Responses to “Photoshoot!!!”

 1. Sarah siger:

  Hej Jackie. 🙂

  Sidder og tænker på om Theodor var li så mørkhåret som Victor er, da Theodor var på hans alder? 🙂

  Tak for en skøn og dejlig blog, som kommer lige fra hjertet især sådan et som oplægget inden, med solen og tankerne. 🙂

  Hilsen Sarah

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Sarah. Ja Theodor var også så mørkhåret. Han blev først lyshåret da det begyndte at blive sommer. Så Jeg regner med Victor ændre hårfarve her til sommer. Det går jeg stærkt ud fra.
   Taaaak Rigtig dejligt at høre. 🙂 Håber du nyder livet.

   Kram Jackie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *