Premiere på Beautiful Creatures

 

virginiecastaway bio

Kjolen er fra Virginie Castaway – sommerkollektion. Næsten hele ryggen kan ses, men jeg valgte at have en top på under kjolen, fordi varmt er det ikke endnu.

I går aftes havde jeg inviteret Niels med i Biografen – som altid. Jeg spørger altid Niels om han vil med i Biografen, før jeg spørger andre. Udover at han er min mand, er er skøn at have med, så er han jo også min bedste ven – så hvorfor ikke. Jeg nåede lige at tage et billede, inden vi skulle ud af døren hos min faster. Vi havde lige afleveret Theodor, og skulle hente ham igen, når filmen var slut.

Jeg var egentlig ret vild med filmen. Den havde lidt Twilight over sig, men så alligevel ikke helt. Filmen foregår i en lille by i USA, meget kristne – og de unge har ikke meget at lave, og drømmer kun om at komme væk. Men under overfladen er denne by noget helt særligt, og der er fyldt med overnaturlige elementer. Jeg er ret positiv over, at den ikke er det samme, som mange andre film, men lidt noget nyt – et nyt univers, som man alligevel synes, man kender lidt til, da man jo godt ved hvad en heks er.HAHA. I starten var jeg lidt skuffet over at hovedrollen ikke var sygelig lækker, men det ændrer sig lidt i filmen, fordi han er enorm begavet og utrolig charmerende, han er lidt nørdet, men egentlig meget sødt. Nu er jeg en pige/kvinde, så vi regner jo med at vi skal ind og se en lækkerbisken. Men nu er i advaret. Hans charme tar over. Det er min mening.

God tur hvis det lyder som noget for dig!!!12 Responses to “Premiere på Beautiful Creatures”

 1. Raili siger:

  En dejlig sommerbluse ! 🙂

 2. Julie siger:

  Så smuk kjole!! Hvor er den købt henne? Har googlet og googlet men kunne ikke finde den 🙁

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Julie.

   Det er sommerkollektionen så den kan ikke købes endnu.DU kan evt prøve at ringe til forhandler nr. Det kan være de kan hjælpe 21 44 10 07 🙂

   Kærligst Jackie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *