Queen of scandinavia søger piger til at repræsentere Danmark

Unknown-12

Vil du lærer at arbejde som professionel model og være med på catwalken når det store finaleshow på Danmarks største model- og skønhedskonkurrence afholdes i foråret?

Lige nu søger Queen Of Scandinavia piger til at repræsentere Danmark ved store internationale skønhedskonkurrencer og der er casting i hele landet!

Hvert år rejser Danmarks største model- og skønhedskonkurrence, Queen Of Scandinavia hele landet rundt for at finde Danmarks uopdagede skønheder. Til castingen får du lagt makeup af dygtige makeupartister, og derefter får du taget nogle professionelle billeder, som bliver redigeret og så får du dem efterfølgende. Derudover får alle der deltager en goodiebag med makeup og skønhedsprodukter til en værdi af ca. 300 kr.

Når Queen Of Scandinavia har været hele landet rundt udvælger de 20 piger der går videre til den store finale. Finalen på Queen Of Scandinavia er altid et storslået event bygget op omkring de mest eksklusive rammer med rød løber, champagne og vip-gæster.

Til finalen på Queen Of Scandinavia skal pigerne først igennem en workshop hvor de lære at gå catwalk, derefter skal de på photoshoot og til personlige samtaler med dommerne. At vinde Queen Of Scandinavia kræver nemlig ikke kun ydre skønhed, men også de indre værdier skal være på plads. Efter endt workshop er pigerne klar til den store catwalk hvor de skal vise sig frem til tøj fra forskellige designere, udfyre et talentshow og svare på spørgsmål fra dommerne.

Fire piger kåres som vindere og de skal ud og repræsentere Danmark ved hver deres internationale skønhedskonkurrence – med alt betalt.

Queen Of Scandinavia donere hvert år hele indtægten fra finaleshowet, ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Samtidig med at vi hvert år arbejder for at finde på yderligere tiltag der kan skaffe endnu flere penge til det gode formål.

Der er ikke nogen krav til højde eller vægt for at være med i Queen Of Scandinavia. Det eneste krav er at du er mellem 13-26 år.

Det aller første skridt mod sejr, er at tilmelde sig casting.

I år afholdes der casting i følgende byer:

28.02.2015 – Sønderborg, Borgen.

06.03.2015 – Aalborg, Aalborg Storcenter

07.03.2015 – Århus, Bruuns Galleri

13.03.2015 – Næstved, Næstved Storcenter

14.03.2015 – Lyngby, Magasin

20.03.2015 – Herning, Herning Centret

21.03.2015 – Odense, Rosengårdcentret

27.03.2015 – Kolding, Kolding Storcenter

10.04.2015 – Hillerød, Slotsarkaderne

11.04.2015 – København, Magasin – Fields

17.04.2015 – Randers, Randers Storcenter

18.04.2014 – Horsens, Bytorv Horsens
Du tilmelder dig casting ved at sende en mail til tilmeld@queenofscandinavia.dk, med navn, alder, hvor du har hørt om konkurrencen og i hvilken by du gerne vil til casting.

Det koster 300 kr. at deltage i castingen, men så får du altså også en goodiebag, lagt makeup og de professionelle billeder – udover du selvfølgelig er med i konkurrencen!
Læs mere om konkurrencen på www.Queenofscandinavia.dk – du kan også følge Queen Of Scandinavia på Instagram #Queenofscandinavia

Unknown-6 Unknown-14 Unknown-13 Unknown-7Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *