R.I.P Kim Sperly

Kim_sperly_død

Som nogen måske har læst, så er Kim Sperly ikke længere til stede. Han mistede livet her for nogle dage siden. Det er enormt sørgeligt, fordi jeg holdt af ham, selv om han “bare” var min tandlæge. Vi havde selvfølgelig også nogle private samtaler om mange andre ting, og sidst jeg talte med ham om at jeg skulle hjælpe ham med et nyt projekt, som jeg desværre ikke nåede at få løst.
Det gør mig ondt, og jeg tænker på det hver dag. Kim var et fantastisk varmt menneske, han elskede det han lavede og han holdt af hans patienter. Jeg synes efterhånden, der er en del som forsvinder med tiden. Det er måske bare et tegn på, at man bliver ældre. Det der sker i mit hoved, når folk dør, er som om at de ikke rigtig er døde. Det virker lidt mere som om de er taget på en lang rejse, og man bevidst ikke ser dem. Jeg forstår ikke døden. Kan ikke sætte mig ind i det!
Kim for fanden altså… Du er savnet, og jeg håber at du er et bedre sted, hvor du har fundet ro og lever livet som aldrig før. Hold kæft hvor er det bare trist altså. Så skønt et menneske du er, du var altid glad og skøn at tale med. Håber vi mødes igen Kim

Læs også her

http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article2095864.ece13 Responses to “R.I.P Kim Sperly”

 1. Mie siger:

  Du får lige et godnat kram<3

  Døden er det eneste vi kan være sikre på, men jeg tror også vi så bare er en en rejse til et fantastisk sted:)

 2. Raili Kling siger:

  Sa en tragedi !!

 3. Natasja siger:

  Hvil i fred. Øv det bliver aldrig nemt! :-/

 4. Gitte siger:

  Kim var også min tandlæge, og jeg er også meget ked af, at han ikke er her længere. Han var et fantastisk menneske, som altid havde overskud og energi, og som tænkte på andre før sig selv. Han vil altid have et helt specielt plads i mit hjerte.

 5. Lisbeth siger:

  Flot skrevet.. Jeg har i mange år arbejdet oppe hos Kim så forstår alt du skriver… Men jeg er sikker på at vi møder ham igen. Og sikke en fest vi skal have 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Lisbeth

   Tak og jeg håber det sørme også! Er du hos Palæcentret nu? Han har fået fred nu. Øv altså!

   Jeg kondolere.

   Kram jackie

 6. Lisbeth siger:

  Hej igen.

  Nej er der ikke mere. Var der fra 1997-2005.
  En spændende tid. Og en herlig chef.
  Ja han har fået fred og det er godt..

  Mvh Lisbeth

 7. William Sperly Toftegaard siger:

  Mange tak for de flotte ord Jackie. Ja min far er meget savnet men samtidig håber vi alle at han er et bedre sted og endelig har fred for alt det der plagede ham i de forfærdelige sidste stunder.

  Igen tak, William.

  • Jackie Navarro siger:

   HEj William. Jeg kondulere. Jeg håber i kommer godt videre. Din far var en skøn mand, meget rart menneske. Jeg har kun set de bedste sider af din far.
   Han er et meget bedre sted. Jeg har selv mistet, som jeg kende til følelsen.
   Held og lykke fremover.
   Mange knus, kærlighed og tanker din vej.

 8. Kia Ancher siger:

  Godt nok nogle år efter, men sad lige og vandrede ned ad memory lane…..Hold da op hvor jeg savner min “svoger”, både hans dejlige varme og gode humør og hans fantastiske ekspertise som jeg virkelig godt kunne bruge nu 🙁
  Kim døde ca 1½ måned før min elskede mand, Michael Ancher…dobbelt sorg…ikke nemt at komme over 🙁
  Udover sorgen over både mand og “svoger”, så går mine varmeste tanker stadig til Kim’s 2 dejlige drenge, som jeg ved, var hele hans verden. Kim blev kun 57 år og Michael kun 63…det er bare slet ikke fair, det er jo ingen alder i dag. Kim var Best Man, ved vores bryllup og heldigvis har jeg dejlige minder at klynge mig til, både i form af billeder og videoer. Jeg er sikker på at de har fundet sammen hvor de er nu og at jeg engang vil tilslutte mig dem. Kramz herfra.

 9. Philip Olsen siger:

  Jeg var soldat med Kim i Den Kongelige Livgarde….fantastisk tid og et fantastisk menneske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *