RYG – ARME – MAVE

Så er det tid til træning.

Kl 8 imorges startede jeg træningen med at få trænet min ryg. Billederne siger meget, men der vil være nogle få forklaringer. Der er så mange billeder at indlægget vil fylde hele min side, så i må trykke på læs mere.

 

Ovenover er jeg stadig i gang med min ryg og lidt biceps!

Her tar jeg de øverste ryg muskler. Sørg for at have armene så vandret som muligt.

Her får lænden en turDe fleste af os piger, ønsker ikke at få runde muskler, men derimod lange slanke muskler. Her har i en øvelse som ikke giver jer en bold på overarmen. Billedet nedenunder viser den lidt traditionelle måde at gøre det på. Du skal bare ikke tage den helt op mod skulderen, men stop når den er ude for albuen som du ser på billedet.

 

Du kan se hvordan mine biceps ikke bliver til “Rund kugle” men ser lang ud!

Hold benene oppe hele tiden. skiftevis arme og ben. 8 Responses to “RYG – ARME – MAVE”

 1. shahnaz siger:

  Du er så fin Jackie:-)
  Ingen ville nogensinde tro at du havde født, hvis ikke de var blevet det fortalt. . . Jeg synes simpelt hen du er så køn og inspirerende og det klær dig så meget med din naturlige barm!!!

  Tak for masser af inspiration!

  Knuz Shahnaz

  • Jackie Navarro siger:

   EEEEJ TAK SHAHNAZ
   Hvor er du dog sød. Mange mange tak! Det er jeg sååå glad for du siger. Gid jeg kunne sige det samme, men jeg kender dig jo ikke! ÆV. Men igen tak. Jeg er glad for du kan bruge det til noget. Virkelig!!!
   Jeg deler bare mine tanker og hver dag her på bloggen, hvis folk skulle være interesseret.

   Virkelig glad.
   Håber du får en dejlig dag. Nu er det forår, så jeg er også lidt i hopla humør! HEHE

   Mange knus og kram
   Jackie

 2. milmic siger:

  Jeg giver shahnaz fuldstændig ret!!!! Og tak for en rigtig god blog. Love it! 🙂

 3. Milmic siger:

  Haha, åh nej 🙂 Nu ikke blive alt for forskrækket. Den er stadig meget ny og mest af alt mit lille frirum fra en meget ordentlig hverdag på arbejdet, hvor der bestemt ikke er plads til skøre og gakkede historier 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   HAHA bare rolig. Jeg har lidt travlt i weekenden men jeg får kigget på den 🙂 God weekend. Fantastisk vejr.
   🙂

 4. Christina siger:

  hej.

  tak for en god blog.

  Hvor er dine grå trænings bukser fra?

  christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *