Så er hjemme bedst!

bloch og lønborg
Min fine kjole er fra Bloch og Lønborg tjek deres tøj ud HER

 

Jeg beklagede mig meget i går over smerte og jeg har besluttet mig for at blive hjemme hele formiddagen og eftermiddagen indtil jeg skal hente Theodor. Så tager vi hen til Theo´s moster og hygger. Jeg er alene med ham, så jeg har et problem med at være aktiv. Føler mig lidt som en dårlig mor, når jeg ikke kan hoppe og danse rundt med ham. Men så kan moster hoppe og danse!

I går surfede jeg rundt på nettet for at finde ud af, hvad jeg egentlig burde gøre. Det eneste jeg fandt frem til var at slappe så meget af som muligt. Det vil jeg så tage til mig, sådan her seriøst!!! Jeg kan mærke, at hvis jeg stresser eller går for meget rundt gør det ondt og det er nok ikke så sundt. Jeg kan gøre det hvis jeg går over tid med min termin.

Den dag Theo kom til verden, spiste jeg meget chili dagen før, og på selve dagen gik jeg en lang tur med Niels, Theo kom så ud tidlig morgen. Enten var det mig eller også var det bare lige den dag jeg skulle føde. Jeg læste lidt om at man heller ikke skal overanstrenge sig og jeg har overanstrengt mig hele min graviditet. Båret på tunge ting og løbet op og ned af trapper, gået lange ture og mmm…  Har hele tiden vidst det, men nu er det på tide at stoppe de lange gå ture, hoppe til alverdens møder, som alligevel godt kan klare vi telefonen.5 Responses to “Så er hjemme bedst!”

 1. Julie siger:

  Kære Jackie.

  Jeg har lagt en kommentar èn gang før, men nu er det vidst på tide at gøre det igen!
  Jeg har fulgt din blog længe, og det bliver gjort med glæde. Normalt gider jeg ikke det der “følg en kendt via blog”, men du gør det med så megen charme og intimitet, at det er blevet en fast del af hverdagen.
  Jeg ønsker så inderligt for dig, at du må få ro og styrke. Så smæk benene op, nyd livet og glem ikke at du er super sej!:)
  Knus fra Julie

  • Jackie Navarro siger:

   Hvor er du bare dejlig Julie. Taak taak taaakk. Det glæder mig at du kan lide at læse min blog. Lige nu er jeg lidt ramt i forhold til det med DR og jeg er lidt trist, så jeg håber at jeg snart kan være glad igen. Jeg vil gerne dele mine følelser og tanker omkring det meste, for jeg har ikke enorm meget skjule, synes jeg selv, Men lige pt er der andre der mener at jeg skjuler noget, men det er ikke tanken.

   Jeg håber du stadig vil følge mig. Håber du får en god weekend. Jeg vil forsøge det!

   Mange knus og varme tanker herfra

   Du må endelig skrive igen, eller hvis du har spørgsmål til noget. Undskyld jeg har været lidt langsom til at svare.

 2. Julie siger:

  Kæreste Jackie!
  Du skal ikke undskylde, hverken sent svar eller din problematik med DR. Jeg skriver fordi jeg har lyst til det, ikke for at få respons.
  Mht. DR, så har du min fulde opbakning. For at gøre en laaang historie kort, så blev weekenden brugt med kæreste, familie og masser af hygge. Men alligevel kunne jeg ikke lade være med at tænke på dig og dine problemer. Jeg kom lidt frem til, at uanset hvad du havde gjort i denne situation, så ville der være nogle såkaldte “haters”. Du har jo gjort tingene fuldstændig efter bogens regler. Jeg tror desværre bare vi må indse, at man ikke kan gøre alle tilfredse.
  Jeg håber virkelig at weekenden har været god ved dig, og at du nyder det spæde forår. Hvis der ikke er sol hos dig nu, så sender jeg en masse i din retning!:)

  Endnu engang knus fra Julie

  • Jackie Navarro siger:

   HEj Julie.

   ÅÅÅRRRH Taaak! Jeg har klaret den efterhånden. Har talt lidt med værten Kristoffer fra programmet. Jeg kan desværre ikke lukke programmet. Men til gengæld er jeg blevet talt lidt til ro, selvom de har overskredet min grænse. Så jeg har det meget meget bedre nu.
   Taaak for din skønne besked! Det hjælper bare så meget. Solen skinner her og endelig kan man mærke foråret. ELSKER DET!
   Så indtil videre er jeg glad og positiv.

   Nyd din aften. Skønt at høre du har haft en god weekend og tak for dine tanker. Det har nok hjulpet i weekenden, da jeg lørdag kunne trække vejret normalt. Det er ikke altid en fordel at have et kendt ansigt… HAHA… Men det burde jeg vide efter 9 års erfaring i den branche.

   Mange knus herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *