Så er jeg blevet syg!!!

Det sker sjældent. Lige ned sidder jeg med en dyne over mig, computeren på skødet og drikker kamille te. Hele weekenden har jeg virkelig fået set tegnefilm, og det er som om mine hjernekapacitet er blevet reduceret og for ikke at glemme reality serierne. Hold da op, jeg kan slet ikke tænke, og er derfor ret tom for idéer. Jeg var til Wallmans i onsdags og jeg blev vidst lidt fuld, vi endte med at tage på Sams bar og LA bar på vej hjem. HAHAHA… Det var lidt en unormal bytur også på en onsdag. De to steder er ikke ligefrem mine favorit steder, men okay vi var sammen med nogle skønne mennesker, så kan det næææsten være lige meget hvor man er, så længe man har det sjovt i hinandens selskab. Min søster og jeg har ikke været ude og lave noget sammen længe, i hvert fald ikke i den kaliber. Her er en artikel som jeg fandt på nettet http://www.seoghoer.dk/Nyheder/Kendte%20DK/Amin%20Jensen%20nattefest.aspx

Hov mens jeg lige skulle se om der var andre artikler, blev jeg lige optaget af at søge på google. Hahaha. Kender i det? Hvor kom jeg fra….. Wallmans! Min kjole var skøn skøn og atter skøn. DEn var selvfølgelig fra Elsa Adams. Elsa er min top 1 designer, hvis vi skal tale om fine fine sager.  Her er et billede fra den røde løber som jeg har lånt af billedbladet

 

Her er der også billeder fra ugens løb!

Theodor Conrad ( min søn) foran Bamses hus. DEn rigtige Bamses hus. Det var desværre ikke muligt at komme indenfor. Det må blive en anden gang. Billedet ovenover, kan i vel godt gætte!? Det er Theo´s farfar2 Responses to “Så er jeg blevet syg!!!”

 1. Michala siger:

  Hejsa
  Hvor er det at man kan tage ud at se bamses hus? 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Michala

   Hvis du er i bil, kan du tage op til metalskolen jørlunde. Adressen er Metalskolen Jørlunde
   Slagslundevej 13, 3550 Slangerup. Jeg tror man skal spørge sig til vej af mennesker der render rundt. Den ligger gemt deroppe i naturen. Grunden til vi kender til stedet, er fordi Niels familie er godt kendt i området. Man kan ikke komme ind i bamses hus, men det er sjovt at se, fordi man har som barn selv set så meget Bamse og Kylling og også ens egne børn.
   Held og lykke med at finde det. HEHE..

   Knus Jackie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *