Så er jeg tilbage!!!

 

Så er jeg tilbage fra ferie. Jeg havde problemer med at skrive noget på rejsen, da jeg ikke kunne se min tekst, når jeg skrev – den var gennemsigtig! Ærgerligt. Vi havde en helt fantastisk tur, og vi var trygge hele vejen igennem. Jeg var blevet lidt skræmt at folk, som sagde at man skulle passe pådernede. Men det havde intet med turisterne at gøre. Selve vores Hotel Marriot Renaissance var top top sikret, og faktisk et af de hoteller som er mest sikret af dem alle. Vi var få gange inde i den lille by, som hedder Il mercato, “tror jeg” Ikke noget stort. Hvis vi havde haft lidt længere tid, var vi taget ti Nama Bay.

Men hold op hvor var det lækkert, 30 grader, sol, varmt havvand, glade mennesker, god mad, fantastisk hotel, faciliteter og sindsyge dygtige tjenere, værter mv. Alle var der til at hjælpe en lynhurtigt. Værelserne var top rene hver dag og vores udsigt var skøn.

Normalt er jeg ikke til charterrejser, men det behøves det heller ikke at være en “charterrejse” Det er, hvad man gør det til!! Man kan jo deltage i de ting man har lyst til, eller man kan passe sig selv. Nogle har det måske meget godt med den slags, fordi man finder også en del tryghed ved, at der er en dansk guide i nærheden.

Jeg kan klart anbefalde Amisol, hvor vi har bestilt rejsen.

Nanny Amira. Sød sød pige!2 Responses to “Så er jeg tilbage!!!”

 1. Karina A siger:

  Stedet ser virkelig lækkert ud og hvor er det godt at læse at I havde en god ferie. I er simpelthen så Skøn en familie,så smukke alle tre. Jeg er vild med din søn, hans øjne og smil går da lige i hjertet, en rigtig lille charmetrold. 🙂 Velkommen hjem til kolde dk 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak Karina

   Hvor er du kær… Taaaaak… Jeg har først set din besked nu.. Den var forsvundet i alle de andre kommentar.. Taaaak

   Mange knus her fra. Håber du kom godt ind i det nye år..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *