Så er vi satme i gang!

Jackie navarro soft rebels
Min trøje/jakke er fra Soft rebels og kan fåes lige HER

Yes yes yes. Så starter et helt nyt år. Jeg må indrømme at det har været en hård ferie men også dejlig. Det har været unger, unger og unger. Intet andet. Vi var lige til en julefrokost den 21 dec. Ellers har vi leget, lavet mad, ryddet op, leget, ryddet op, spist mad, leget og ryddet op og spist mad. Det er der nok mange af jer der kender!
Det er meget rart at være lidt sige selv igen. Jeg er taget på kontoret for at følge op på de mange ting, som jeg har ladet flyde hele ferien mens den lille bliver passet af hans skønne farmor. i øvrigt har jeg travlt med at komme hjem, for om halvanden timer banker det på døren. Min søster og hendes mand. Leo min søster har en græskar med under armen og står klar til at lave græskar suppe. Mmmm Interessant!

Jeg deler i dag nogle billeder af min skønne morgenmad de sidste 2 dage. Jeg glemte i farten af tage billeder af min aftensmad i går som bestod af Kylling og bønner. Jeg ved ikke hvor interessant det er for jer at se mine kedelig mad, men som nogen af jer har læst, så er jeg i gang med at træne op til en konkurrence som kræver en lidt kedelig kost. Men som om man ikke har fået nok af det fede her i julen. Jeg er ikke i gang med at tabe mig men prøver at følge en kost, så jeg kan blive veltrænet.

I går havde jeg desværre ikke været på indkøb om morgenen, så det blev til 100 gram rå peberfrugt og en halv dåse tun. Min frokost fik jeg laks, æg og lidt grønt til.

Normalt skal min morgenmad være 2 hele æg, 2 æggehvide, en halv avocado, 100 gram grøntsager, olie, multivitaminer – 3 timer efter Står den på 75 gram kød, 200 gram grøntsager, 100 gram sweet potato og skal vi næsten fortsætte sådan der hele dagen hver 3. time.

Puhhaaaa.

træningworkout6 Responses to “Så er vi satme i gang!”

 1. […] Yes yes yes. Så starter et helt nyt år. Jeg må indrømme at det har været en hård ferie men også dejlig. Det har været unger, unger og unger. Intet andet. Vi var lige til en julefrokost den 21 dec. Ellers har vi leget, lavet mad, ryddet op, leget, ryddet op, spist mad, leget og ryddet op og spist mad. Det er der nok mange af jer der kender! Det er meget rart at være lidt sige selv igen. Jeg er taget på kontoret for at følge op …read more […]

 2. Belinda siger:

  Smuk frisure, virkelig!

 3. Louise siger:

  Må man spørge hvad det er for en konkurrence du træner op til?

  • Jackie Navarro siger:

   Lige nu er det miss fitness. Men jeg er vidst lidt langsom til at komme i gang. Haha… 🙂

 4. Filiz siger:

  Du burde lave et indlæg der vare en uge eller lign, med din kost og træning og hvorfor du træner som du gør, samt hvordan du taber fødselvægt. Det er ret indspirerende hvordan en mor til 2 snart 3, kan holde sig i så god form, synes du skal fokusere meget mere på dette 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *