Så træt af det!

 

-12

 

Jeg er så træt af det… Nu vil jeg bare gerne have ham ud!!! I dag har jeg været så frustreret. Føler alt går mod min vilje. Som ejer af en virksomhed, nye tiltag i hjemmet, problemer med køb over nettet og er højgravid. Nu er jeg godt træt af det hele. Jeg har ingen tid til at smide mine ben op på sofaen og bare tænke på ingenting. Gid det kunne lade sig gøre. Jeg skal tænke postivt og sørge for at have en masse energi og ikke have ondt. Så det er hvad jeg sidder og kæmper med her til aften.

Har så mange ting, som jeg ikke har afsluttet, men et eller andet sted, vil det aldrig blive sådan igen. For jeg elsker at arbejde under pres, men savner også at have den tid for mig selv, hvor jeg bare kunne sidde ned uden at skulle have ansvar for noget andet end min familie. Det her er bare mine tanker som jeg deler med jer og jeg kan også have en mindre god dag.

Som gravid føler man at man konstant venter på noget… Det er som om tiden er gået lidt i stå, og man i bund og grund sidder og venter på at blive gammel – kender i den følelse? Det er ikke sådan. at man altid nyder hvert øjeblik og nyder at være tilstede hele tiden. Det er nu sidst i graviditeten, og dem som ikke nyder fuldt ud af at være gravid, er jeg næsten sikker på, har haft den samme fornemmelse i kroppen og haft tanker omkring det.

Jeg ved man skal nyde hvert øjeblik, og nyde den tid man har med sin familie, og det gør jeg skam også. Meeeen hooold nu ooop! Nogle gange tænker jeg, puuuhhh ikke flere graviditeter til mig!!! Nu vil jeg bare gerne nyde mine børn og give dem alt det, jeg overhovedet kan. En ting jeg også ville ønske, var at jeg havde mere tid med Theodor og min mand. Jeg tror, vi alle sammen gerne vil have mere tid om dagen til at være sammen med dem, man elsker. Man kan ønske mange ting her i livet, og det man kan gøre er stort set at få det bedste ud af det. Lige nu står jeg måske lidt i en svær situation i forhold til “at få det bedste ud af det”. Jeg er jo ret “handikappet”, når det kommer til at være fysisk aktiv, og når man har med drenge at gøre, så er det aktiv, man skal være, især i en alder af snart 3 år. Danse, hoppe, spille bold, fange-leg, gemme-leg, faktisk alle former for leg, hvor man skal være aktiv. Snart snart snart kan jeg forhåbentlig være der 100 procent for min søn. Jeg er det, men alligevel ikke, forstå mig ret!

Nåh men nu hvor I har fået den lange smøre omkring dårlig dag og den dårlige samvittighed, så er jeg jo stadig en glad pige, som bare er træt!!!! HAHA

Lige for tiden, sidder vi også og tænker på, hvad der skal ske med min søsters bryllup. Det er jo helt fantastisk, hun skal giftes og jeg er bare så lykkelig over det! Endelig er det hendes tur, også bliver det med en skøn fyr. Det er jo bare luksus, så får jeg en god svoger, en lykkelig søster og en fantatisk begivenhed. EEELSKER BRYLLUPPER!!! Bliver så smukt.

Tror jeg vil gå tilbage til min kære mand, min søn er lige blevet lagt i seng. SOV GODT DERUDE….4 Responses to “Så træt af det!”

 1. Raili Kling siger:

  Min kaere Jackie , snart er det overstoet !!
  Mange kaerlige danker til dig <3
  Kys og kram ***

  • Jackie Navarro siger:

   Ja det er. ÅÅÅh mormor. Jeg gider ikke mere, men jeg gider heller ikke føde. HAHA… Hvad skal man så gøre? Knus

 2. Ulla siger:

  Wauh sikke en flot mave.Nu kan det ikke vare længe inden nr 2 kommer til verden.
  Kan godt forstå at du er irritabel.Du har meget at tænke på,men du klare det super flot…godt gået

  Held og lykke

  • Jackie Navarro siger:

   Hahha wauh, det siger jeg også selv! 🙂 Tak for det! Håber også snart han er på vej!

   Tak Ulla. Jeg krydser fingre for at alt går som det skal.

   Rigtig skøn mandag. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *