Så er jeg her igen!

Undskyld den laaange ventetid på mig! Så meget at se til! Øv altså. Jeg er lige kommet på kontoret efter 3 mindre operationer. YES… Det ser bare så godt ud lige nu.  Plastret ind med store hvide vandafvisende plastre. Håber dog mine ar bliver pæne. Jeg har fået fjernet 3 små skønhedspletter. Jeg er helt hysterisk med så noget på min krop. Jeg har stort set intet af den slags og når jeg så ser, at de begynder at ændre størrelse, så er det bare til lægen. Jeg brugte det samme sted igen som med navlen kirurgen.dk, hvis nogen skulle være nysgerrig. De havde gjort et godt stykke arbejde og lagt arret inde i navlen. Jeg var faktisk bange for at arret ville blive op over navlen. Men næ nej, glædelig overrasket! Det er jo positivt.

Jeg er squ lidt trist i dag. Kender i det? Jeg tror alt min glad energi blev brugt op i sidste uge. I går så jeg en film som gjorde mig helt følelsesmæssigt ødelagt. Billederne i filmen gjorde mig så forelsket og samtidig så trist. Det må I kende. Just another love story. Det hedder den ikke. Men det er den typiske måde at reagere på, når man er i sin meget følsomme periode og man vælger at se noget med paris og kærlighed i tv. Ha ha ha… Åh gud hvor er jeg trættende at høre på!

Tiden går så hurtigt for tiden, måske ikke lige i dag. Men ellers flyver tiden af sted. Hvordan undgår man ellers tiden går så stærkt. Kender kun en ting som er røv kedelig. Sidde og fryse udenfor. Men så får man squ ikke noget ud af dagen. Shit. jeg er kedelig lige nu. Undskyld for denne underlige blog. Meeen igen, i kender mig! Jeg skriver ofte hvad der falder mig ind.

Nu har jeg ikke så meget mere at sige. Jeg må hellere få taget mig sammen og arbejde, når jeg kommer hjem, så går jeg til vinen eller et eller andet.

SÅ FLOT SER JEG UD!!!! WOOW HVA! Ha ha…

jackie navarro fjernelse af skønhedspletterSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *