SÅ et det for alvor startet!!!!

10888067_10152512490016962_775656331_n  10904197_10152512489861962_1731026383_nET LILLE KIG TIL HVORDAN DER SER UD LIGE NU

Jeg fik lige det vildeste kick her fra kl 11 om at nu skulle jeg satme give den gas og måske skal et skulle laves om til SKAL!!!! Jeg skal have så meget fart på de næste par dage og have sat vores nye virksomhed i gang. Showroom er snart færdig. Der mangler selvfølgelig stole og hygge ting, blomster og alt det mænd synes er overflødigt. LOL.. Den tager jeg lige længere nede i teksten.
Men snart er det færdigt og jeg glæder mig!!!!

Jeg fik flyttefirma  www.jonas.dk til at hente et bord. De var godt nok hurtige. Det tog under 30 min at hente bordet fra Hellerup til Amaliegade.  Jeg kender ikke flytte firmaet men det gjorde min kære Partner Rute, så hun fiksede lige det. Dem kan jeg klart anbefale. Tænker jeg skal bruge dem, næste gang jeg flytter fra Frederiksberg til Rungsted
Næste gang du skal flytte, så kan du lige få et tilbud med på vejen på www.jonas.dk
Eller din veninde skal flytte. Jeg kender kun et flyttefirma, men nu 2. LOL….

IMG_0529

Så var der det med “nogle” mænd og “overflødige” ting som de selv kalder det. Jeg er jo gået helt i interiør humør. Jeg bruger simpelthen så meget tid på det, at jeg er blevet anbefalet at lave en collage, med de ting jeg synes er interessante, alt fra brugskunst, møbler og fliser. Jeg viser jo Niels hvordan jeg gerne vil have huset skal se ud indeni. Altså gamle borde med en masse brugskunst på. Jeg vil give huset noget stil og hygge. Og som Niels siger, “hvad skal jeg med alt det på et bord, alt den udstilling, så kan jeg jo ikke bruge bordet!  skal vi bo på et HOTEL!!!?

Det er lige præcis det vi skal. Et smukt herskabeligt og landligt hotel!!! Typisk mænd! HAHAHA.. Jeg kan fortælle jer hvad jeg ser mænd som ikke går op i den slags skal bruge.

1. Toilet – Toiletpapir, shaver, et gammel håndklæde, shampoo, lille spejl, en parfume og selvfølgelig det mest nødvendige, tandbørste og tandpasta

2. Entre – en bøjle eller en knage måske et bord. men så presser jeg og citronen

3. køkken – de nødvendige ting i skabet. Ofte en smadret osteskære. elkedel og en rister er det vigtigste som står fremme

4. Stuen – TV, tv bord, og sofa. måske en playstation. Intet andet er fint.

5. soveværelset – en seng, måske et natbord.

Jo jeg glemte lige, måske et maleri de har fået en del rabat på

SÅ SIMPELT KAN MÆND BO!!!! I dont get it. Jeg kan ikke leve sådan og jeg vil heller ikke.

Men jeg er godt i gang med den helt store ønskeliste, som er en liste der kan tage flere år at få realiseret.  Glæder mit til at finde ud af om huset bliver vores.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *