Sådan ser min bøjle ud lige nu!

 

Mit øvre “tandsæt” er ved at være ret lige. Jeg skulle have være hos Kim Sperly i Palæcentret i dag. Men Theodor er hjemme og man tar ikke lige unger med til tandlægen, med alt det udstyr som lægger fremme medmindre de selv skal op og sidde i stolen.

Der er så vildt en forskel jeg kan se. Snart vil jeg kunne vise jer før og efter billedet. Men venter gerne. Til allersidst skal jeg have porcelæn facade og blegning. Men det kommer.

Tror snart vi skal i gang med undermunden! Wuuhuu

Tak til Inman Aligner og Kim sperly. Glæder mig til at smile uden problemer.4 Responses to “Sådan ser min bøjle ud lige nu!”

 1. Karina A siger:

  Hvordan kan det være at du skal have lavet så meget ved dine tænder? Jeg tænkte på om du havde været ude for en skade på dem eller du er født med ulige tænder?
  Er det ikke en kostbar omgang? Jeg havde togskinner da jeg var yngre, men er overhovedet ikke tilfreds, så jeg har overvejet at få gjort noget ved det, har bare hørt det er så dyrt. 🙁

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Karina. 🙂

   Jeg havde bare skæve tænder fra da jeg var lille og jo ældre man bliver jo mere presser tænderne sammen. Så de blive automatisk skæve, hvis ikke de sidder perfekt og der er plads til tænderne. Det koster lidt jo. Men i forhold til det den gør for mig, så er det ikke så mange penge. Det er ca samme pris som en ny barm eller mindre. DEt kommer også an på hvor meget du skal have lavet. Det kan jeg jo ikke vurdere. Men det kan ikke være så meget hvis du har haft togskinner eller?
   Det man gør nu efter de er blevet rettet, det er at man ligger en tynd tråd bag tænderne, så de ikke rykker sig mere. Men den lægger man ikke mærke til.

   Du kan altid ringe ind og høre dem derinde og få en pris eller vurdering. 🙂

   Knus og held og lykke

 2. stine siger:

  Glæder mig til at se det færdige resultat.

 3. katrine svane nørrgaard siger:

  De bliver så flotte. Jeg overvejer selv efter du har skrevet om det. Det er bare lidt dyrt. Men kan forstå på flere der har prøvet det, at pengene ikke har en betydning for den lykke man har fået efterfølgende. Selvom du er smuk som du er, så forstår jeg dig godt. Jeg vil også. 🙂
  Bestiller en tid til konsultation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *