Shoppingspree med 20%

Skærmbillede 2014-04-02 kl. 13.10.21

Shoppingspree med 20 procent hos Miinto. Det starter kl 12 og 24 timer frem

Jeg sidder på arbejdet, men kan dog ikke lade være med at gå ind og se, hvad jeg kan finde af lækre ting. Men det er vel også en del af mit arbejde, at holde jer opdateret her på siden.  Det er jo en af de positive ting ved at være blogger, nemlig det at man kan bruge en masse penge på nye ting, for så at tage billeder af dem. Jeg ved dog ikke om min mand er enig med mig!! Det tror jeg næppe han er… Nu er Niels i den financielle branche eller nærmere sagt en finansmand. Lyder da ellers meget godt! Og i den forbindelse synes han ikke rigtig, at man kan kalde det en investering at shoppe. Meeeen det er måske der han tager fejl, for det er da en investering i mig!!! Har jeg ikke ret? Jeg bilder mig det i hvert fald ind, så gør det ikke så ondt at bruge en masse penge. Line nu står jeg med valget om at købe et par fede Sofie Schnoor sko, men hvilke nogle skal det være???

Jeg sad og lurede i går aftes. Meget længe endda!

Nåh men tilbage til Shoppingspree, så er det altså nu og 24 timer frem, du kan lave nogle gode handler. Jeg skal selv kigge noget mere på  Sofie Schnoor det er bare et svært valg. Hvilke sko får man mest brug for? Hmmmmm…
/ Tjek linket for at se hvad jeg mener, det er et svært valg. Så tænker I nok hvorfor lige Sofie Schnoor??? I januars udsalget blev jeg forelsket i deres sko, men de sko, jeg var vildest med, var der selvfølgelig ikke lige min størresle. Meeen så kan jeg da i det mindste trække de 20 procent fra nu. YEEEES

miinto / sofie Schnorr
miinto, sofie schnoor miinto / sofie schnoor

Inspiration

8f880e8cbe87b9ce55c9845dc166cb54080f1e3b_600 LFW-AW14-shoe-inspiration-2 tumblr_mtfccbjfPl1qc8yajo1_500

( Indlægget er sponsoreret)



8 Responses to “Shoppingspree med 20%”

  1. Belinda siger:

    Hat købt de øverste sophie-schnoor, bare i beige. Kan gå til verdens ende i dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *