Sikke en dag!!!

uge 25

Arbejde har jeg ikke fået lavet meget af. Jeg så en video på en venindes væg på facebook, som jeg har brugt enorm meget tid på.  Dyremishandling. Det er noget vi altid skal snakke om. Det er afskyeligt, hvad der findes i verden og hvordan mennesker kan behandle andre væsner så skidt! Men jeg vil ikke tilbyde jer at se denne video her på bloggen da det jeg ikke orker at bruge mere tid på det herinde også. Hvis I på nogen måder skulle være interesseret i at se debatten og hvad der er tale om, så gå gerne ind på min facebook profil (Jackie-Lee Navarro)  Men i er advaret! læs gerne hele tråden, før der bruges noget i mod mig! 🙂

Jeg havde i dag besluttet mig for at blive hjemme og arbejde. Jeg forstår ikke hvorfor jeg får ondt hovedet, når jeg arbejder hjemmefra. Måske fordi jeg intet luft får?
Jeg havde overvejet at tage Theodor under armen i dag for at finde en børnehave han skal gå på. Det er en kæmpe beslutning og det er vigtigt at Theodor føler sig godt tilpas. Jeg husker den gang jeg skulle vælge dagpleje, det var et hårdt valgt, for man ønsker det bedste for ens barn og nu er jeg er faktisk utrolig glad for hans dagplejemor – det er så ærgerligt at han ikke skal være der mere. ØV
For noget tid siden, var jeg ude i at han skulle gå på en skovbørnehave meeeen en mindre positiv ting er, at vi skal være et sted tidligt om morgenen, vi er begge selvstændig og bestemmer selv vores tider hele dagen og lige nu synes vi det er rart vi til tider/ et par gange om ugen hygger os og ikke skal stresse ud af døren og hvis jeg skulle få lyst til at hente ham tidligere, så kan jeg det. Det kan man ikke i en skovbørnehave. Er der nogen som har haft gode oplevelser i Lyngby eller Bagsværd området?10 Responses to “Sikke en dag!!!”

 1. Melina siger:

  Hej Jackie! Mit venindens barn går i børnehave, i Bagsværd. Hun er faktisk utrolig glad for børnehaven, da der er søde og gode pædagoger og børnene kommer fra velegnet familier, ligesom jer selv! Det siger lidt sig selv, når det jo er Bagsværd:)) Alt i alt en super super god børnehave, kan helt sikkert anbefales! Kram

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Melina. Hehe velegnet! 🙂 Hvad hedder den børnehave? Der ligger så mange børnehaver.

   Stort kram Jackie

 2. Emma siger:

  Hej din smuksak ;)). Begge mine drenge har gået i prinsessehøj børnehave, ligger i LTK kommune. Personalet er ikke mindre end fantastiske! Og børnehaven er suveræn, så hvis du bor i denne kommune er den et besøg hver, ring til lederen og hils fra mig… Hun husker mig. Jeg bliver lige nød til at tilføje, din mave er så fin. Emma

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Emma. Håber det går godt! Taaak for det. Dem ringer jeg også til og hilser fra dig. Jeg tror egentlig det er lige gyldig hvilken kommune det er. Det skulle vidst ikke betyde noget i forhold til om barnet kan gå der eller ej. Så længe det er tæt på os og det ikke tager en krig at aflevere ham.
   Taaak for kompliment, det er en kæææmpe mave. Jeg sprænger snart!!! Haha

   Knus herfra

 3. Claudia rasmussen siger:

  Kære Jackie. Så ved et tilfælde i fjernsynet, at du bor i Lyngby og blev i den fb nysgerrig da det er der jeg til daglig slår mine folder sammen med mand og tre dejlige børn….:-). Kan se at du leder efter en god børnehave i Lyngby Bagsværd området. Jeg kan kun tale for min egen kommune Lyngby og det område der hedder Ulrikkenborg. Er super glade for Klokkeblomsten, den er middel struktureret i sin pædagogik og de er rigtig gode til at gå ture i lokalområdet nede ved Lyngby sø fx. De er ude med børnene på den fantastiske legeplads og har mange hyggelige traditioner: lanternefest og sommerfest, og forældresammenholdet er fantastisk.
  Mindre glade var vi for Svanen, der er meget struktureret i sin pædagogik, de gik ALDRIG ture og legepladsen var ret kedelig for en dreng med krudt bagi – så efter 9 måneder valgte vi at flytte vores dreng til Klokkeblomsten.
  Held og lykke, håber det hjalp lidt. Kender problematikken.
  Mvh C

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Claudia.

   Mange mange tak for informationen. Jeg skal ud og kigge på børnehaver fredag sammen med Niels og Theodor. Så jeg vil helt klart lige kigge på klokkeblomsten. Synes jeg har hørt om den før. Vi kigger forbi.
   Min søn har utrolig meget fart på og der skal ske noget. Jeg ringer lige til dem i morgen og høre dem ad! Det vigtigste er at han føler sig tilpas. Jeg er spændt på, hvordan han reagere de steder vi tager hen. 1000 tak Claudia. 🙂

   Håber i/familien får en skøn aften.

   Kærligst Jackie

 4. Line C. siger:

  Jackie, vil vil have flere graviditets/babyindlæg – det er bare så spændende med din graviditet! 😀

  Held og lykke med at finde en god børnehave 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Line
   Hahaha… okay jeg kan prøve. Står jo lidt stille nu. Men jeg kan lige se om jeg kan gå lidt mere i dybden med det! Hehe…

   Taaak jeg ringer rundt i dag

   Knus fra mig

 5. Claudia rasmussen siger:

  Kære Jackie.
  Det var så lidt :-)… Håber det hjælper…
  Min veninde der bor på Gammelmosevej har og har haft begge sine to drenge i institutionen på Tjele Alle ved kirken og været super tilfreds. Måske er den et besøg værd? Ved ikke om du bor i Lyngby eller Bagsværd.
  Held og lykke – også med den lille nye!
  Måske ses vi en dag.
  God aften og weekend.
  Claudia

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Claudia. 🙂

   Det er heller ikke så langt fra os 🙂 Jeg har kørt forbi en del gange men jeg tror måske vi har taget et valg. Nu må vi se hvilken en vi får plads hos. Men tak for hjælpen.
   Men hold op det er svært. Man er bange for at tage det forkerte valg, men heldigvis kan man ændre på det, hvis det skulle gå helt galt.

   Rigtig dejlig weekend.

   Kærligst Jackie <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *