Sjove gaver til fars dag!

Hvad giver man til fars dag??? Jeg har altid haft lidt svært ved at købe gaver til min far. Jeg har nok som lille lavet små hjemmelavet tegninger og perleplader, men jeg kan faktisk ikke huske om jeg nogensinde har købt en decideret gave til min far. Jeg tror mange kan genkende det.
Jeg har fundet nogle skægge og anderledes ting som kan få smilet frem hos farmand. Ham skal vi også huske at fejre!

Den her popcorn maskine er alt for fed. Har man unger og morfar/farfar skal passe dem, så vil den her være et stort hit. Så kan man altid sige. At ungerne skal til Bio aften hos bedste…. Eller noget lignende! Haha

Se mere på  her på Coolstuff.dk

Se den her

popcorn_maskine kopi
Det kunne også være at budgettet ikke lige var passende. Så har man da altid muligheden for at give en morsom gave. Selv det kan få enhver til at grine. Man kan også købe dem i andre farver. Jeg foretrækker bare en mere neutral farve.. 😉
Se udvalget her

Synes du det er lige så sjovt som jeg, så kan man bestille frem til den 3 juni kl 15 og stadig få det leveret inden fars dag.
Der er mange ting på hjemmesiden, så tag og kig på det! Måske der skulle snige sig andre sjove ting med i købet.

Silly_socks kopiindlægget aer lavet i samarbejde med coolstuffSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *