skønne mennesker!

På messen har jeg været omringet af rare, skønne mennesker blandt andet Tine fra Beauty-shop.dk , hun var også også min redning på en gave som jeg skulle have klar i weekenden, det var jo umuligt for mig at nå andet end messen i weekenden, så det var dejligt! Wuhuuuu. Det var blandt andet også hende som havde lavede forvandlingen —> HER

Jeg overvejer at kigge forbi Beauty-shop når ugen lige er blevet normal igen. Det har været hektisk og jeg er fyldt med ting jeg skal huske at gøre og nå og samtidig er min lille søn Victor blevet lidt forkølet. Jeg tror også det har noget med at gøre han ikke har fået så meget mad fra mig! Det gør lidt ondt at jeg kan være skyld i det.
Som det ser ud nu er jeg en stor bombe fyldt med dårlig samvittighed. I skulle se mig om søndagen, der var jeg altså ret tæt på at græde, hvert øjeblik! Følsom følsom følsom! Sikke noget altså!

Tjek Beauty-shop ud!
Ghinwa som har Ilovestyle.dk vil nok en af dagene skrive lidt om hendes behandling på hendes ene hånd, som hun fik hos dem inde på messen.

Der kommer en kæmpe konkurrence snart, med alle mulige lækre produkter bland andet fra Beauty-shop, hvor denne lækre kasse med lækre produkter og den helt store ansigtsbehandling til en værdi af 1295 kr. Så glæd dig til Konkurrencen!

Gid jeg kunne vinde!!!

foto 1-8 foto 2-6One Response to “skønne mennesker!”

  1. […] Jeg overvejer at kigge forbi Beauty-shop når ugen lige er blevet normal igen. Det har været hektisk og jeg er fyldt med ting jeg skal huske at gøre og nå og samtidig er …read more […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *