Skørt men endelig!!!!

 

Jeg sidder på min sofa, jeg er syg og stresset. Aflyst tandlæge tid hos Kim Sperly, og mit hus er en stor byggeplads. Hvorfor, fortæller jeg igen senere. I morges skulle der have været en mand forbi med en rillefræser, det er sådan en man laver riller i væggen med for at fx lægge ledninger ind. Han skrev så at han ikke kom alligevel, fordi den rillefræser jeg skulle have lånt virker ikke. Så hele morgenen imens jeg har det dårligt, skulle jeg finde en fræser. Jeg er jo lidt nærig, især hvis jeg skal betale overpriser, Jeg kan ikke lide at man bliver snydt eller man skal betale for meget for noget, man kan få andre steder billigere. Så jeg lavede endnu en facebook status, som jeg også gjorde tideligere men med intet held. Det er umuligt at få fat på en rillefræser. Utroligt ik!?. Jeg ringede ind til www.miniudlejning.dk og der var lidt nogle andre priser. ÅÅÅH gud hvor dejligt, men hold op hvor har det bare været trist, at skulle tænke på den fræser. Endelig er det løst og jeg har fået min vilje.  Flere skrev, “jamen du kan leje en”. JA hvis jeg betaler det, det koster og et depositum på 1000 kr plus man skal jo også lige tænke på hvor meget man slider på den, der sidder sådan en form for diamantsliber på, Tror jeg det hedder, eller ved der er et værktøj som hedder det, men det er også lige gyldigt –  det er noget med det koster 65 pr mm. man slider. ÅÅÅh Nej nej…  Det er normal pris i forhold til de steder hvor os “almindelig” folk går som ikke er håndværkere handler oftes, der er ingen grund til at nævne navne på dem. Jeg bruger dem jo også til meget andet godt, men udlejning, no way!!!

Det er en speciel historie I får her, men det er hvad jeg har lavet her til morgen. Nu ved jeg ikke hvor tit man skal bruge en, men skal du bruge en så ring til www.miniudlejning.dk

Tænker måske bare for at være morsom, så skal i da lige se en rillefræser. HAHAHAHA. Nu hvor hele 20 sætninger handler om udlejning af en rillefræser.. De er sådan man bruger den. I øvrigt. Så var mændene på facebook en smule perverse i deres tankegang, når jeg skrev rillefræser? But WHY???

 

 4 Responses to “Skørt men endelig!!!!”

  1. Ja, det har altid været dyrt at leje i byggemarkeder. Hvis det var et værktøj man kunne få brug for et par gange mere, kunne det ofte bedre betale sig at købe.

    Godt du har fået løst problemet.

    ILYG

  2. Cecilie Rosa siger:

    God bedring 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *