Slå til nu!

Jeg kan ikke lade være med at kigge på Januar tilbud.
Jeg har allerede shoppet lidt mere i går. Det får i at se snart!

Buksedragt ////  LINK HER 

Soft rebels
Skærmbillede 2014-01-20 kl. 19.32.36

TOP //// LINK HER 

unnamed-45Soft rebels

 

KJOLE //// LINK HER

soft rebels
soft rebels

KJOLE /// LINK HER 

jackie navarrosoft rebels10 Responses to “Slå til nu!”

 1. JG siger:

  Hvilken størrelse er din sorte buksedragt? Jeg har tit lidt svært ved at vælge det mærke i den rigtige størrelse

  • Jackie Navarro siger:

   Det er en Small. Hvad str bruger du normal? 🙂

   • JG siger:

    Tak :o)
    Bruger også normalt small i “bredden”, men er kun 163 høj (eller lav) så synes det kan være lidt svært at finde den korrekte størrelse.

    • Jackie Navarro siger:

     DEt skal nok være den mindste hvis det er. Jeg spænder den til i taljen, for ellers er den for stor til mig 🙁 Den er ret lang hvis ikke den kommer op på taljen. 🙂

 2. Malene siger:

  Flotte sager! og nu – totalt indskudt sætning – Kan du se om det er denne pels du har? 🙂 http://www.bahne.dk/mode-access/toj/skind-pels/benedikte-tibet-jakke-i-sort.html
  Kh Malene

 3. Kirsten B siger:

  Kære Jackie,
  Det er bare for meget,når man hører hvad du siger, mener og reklamerer for, og beder om bekræftelse på, at vi med kommentarer ikke er spambots. _Du er selv spamnbot på den måde, at hvis vi går ind på dine links forfølger den hjemmeside os med reklamer til evig tid !!!!
  Har du tænkt over hvad du gør mod andre ved selv at modtage gratis tøj men at vi andre bliver forfulgt af bots/programmer på alle hjemmesider vi besøger no matter whAT.

  • Jackie Navarro siger:

   Jeg er slet ikke med i hvad du siger? 🙂 Grunden til der er den slags, er fordi jeg ikke gider at sidde i timevis og slette spam kommentar. Lige nu har jeg 9282 spam beskeder og det fylder enormt meget i mit system! Jeg sætter gerne et billede op! Hvis ikke jeg har den, så kommer jeg aldrig til at skrive. Hvis du har en bedre løsning, vil jeg meget gerne opfylde de krav. Jeg er ked af du har set dig sur på mig!? 🙁

   Jeg er meget ked af man bliver forfulgt af reklamer/spam. Jeg har slet ikke set eller lagt mærke til det. Det er ikke meningen af du skal forfølges af den slags. Er du sød at hjælpe mig med hvilke links det er du har trykket på? Jeg er ikke ude på at gøre folks liv mere besværligt!
   Det er jeg ked af!

 4. Kirsten B siger:

  Kære Jackie, Undskyld, men jeg gik direkte i det røde felt, jeg hader bare disse programmer der reg dig og virker som spambots, for det er jo det de er.
  Jeg skulle lige se hvilke firmaer og hvad via din hjemmeside og fulgte dit link til Boozt. Det var bare et meget kort besøg, men du skal som blogger/være vidende om, at de reg mit ip nr og jeg har efter det haft en bannerreklame kørende på skærmen siden, det er næsten ligemget hvor jeg er og hvornår på dagen, så har jeg nu Boozt enten i højre eller venstre øje, med hele kollektionen. Prøv at forestille dig at der står en bot/det samme som og puster dig i nakken og du kan ikke afmelde, det er ikke et nyhedsbrev og kan ikke stoppes, jeg ser desværre rødt når dette sker, hvornår stopper det ?
  kan se den bannerreklame på skærmen 24 t i døgnet.
  Sorry men det var grunden, kan ikke være meningen med dine link, så skal du have hele klædeskabet gratis fyldt.
  Kirsten

  • Jackie Navarro siger:

   Haha du skal ikke undskylde! Det er da mega irriterende! Men godt du siger det! Jeg tror det er lige meget hvordan man går ind på deres sider. Men jeg er rigtig glad for du siger det. Da jeg selvfølglig har tænkt mig at skrive til dem. Men det er slet ikke min mening at spam andre på den måde!
   Jeg synes også selv jeg ser dem på facebook og lign. Men har ikke tænkt synderligt over at det var mig selv.

   Du ønskes en dejlig aften

   Kærligst jackie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *