Sløve padde

Jeg er elendig til lige at få skrevet et indlæg. Jeg har bare så meget at se til, at det er “for meget”. Men det er snart overstået. Snaaaart… Vi har for første gang i år grillet og spist udenfor. Ej det var lækkert! Stadig en smule køligt, så de varme trøjer var ikke gemt helt væk. Nu sidder jeg på sofaen efter et dejligt langt bad, og hvor jeg har haft tid til at lægge en hurtig maske. Nøj hvor fedt!!! Det sker så sjældent, at man lige har tid til at pleje sig selv derhjemme. Nu sidder jeg her smurt ind fra top til tå mens min mand lægger børnene til at sove. Føler mig enormt heldig med det bad og den selvforkælelse, mere skal der ikke til.

Hvis der er nogen, som har nogle gode idéer til lækre cremer mod pigment forandringer, så må i endelig lige dele det med mig. Jeg har en smule forandringer i ansigtet, men ikke noget man ser som sådan. Jeg vil bare gerne undgå at det tager over.

I morgen skal jeg på Klostret til Støt brysterne, hvor jeg deltager som ambassadør. Det er sååå længe siden jeg har været ude. Der står en masse spændende ting på programmet, og der kommer mange spændende kvinder. Det er er primært et kvinde arrangement, meeen efterfølgende får mændene også adgang.

Jeg har et dilemma, jeg ved ikke hvad jeg skal tage på, og jeg har ikke haft tid til at købe en kjole. ÅÅHH ÅÅÅH… What too do!!! Orker kun at komme i morgenkåbe! Måske skulle jeg se om jeg kunne få noget morgenkåbe lignende i morgen. Hvis det stod til mig, så skulle jeg gå halvnøgen hver dag, for tøj er bare ikke det mest behagelige, når man er højgravid. Måske min natkjole virker. HAHAHA… Jeg har det mindste en undskyldning, jeg er gravid!!! Den kan man altid bruge.

   

   6 Responses to “Sløve padde”

 1. Michelle siger:

  Hej Jackie. Først vil jeg lige rose din fremragende tilgang til dine unger og jeres familie. Nyder at læse om de omsorgsfulde tanker og aktiviteter du og din mand laver med jeres drenge. Tilgængæld får jeg lidt ondt i maven ved tanken om alt det kemi du udsætter din krop for imens du er gravid!! Jeg ved godt du ikke er øko-fanatisk (eller det virker i hvert fald ikke sådan) men alt det plastik og parfume der er i alt det du gnupper og sprøjter på huden går jo over i dit barn. Det er så enormt homonforstyrrende, og der er jo en grund til fertiliteten er faldet så drastisk de forgangende år. Håber ikke du bliver for stødt eller ked af det over min opfattelse. Har bare ikke set opslag om at Eks: dette makeup er øko, svanemærkede eller andet som er okay at bruge imens at man bærer på liv/ammer.
  Kærlige bekymrede tanker fra en læser

 2. Jane siger:

  Hej jackie, jeg håber du har haft en rigtig dejlig og spændende dag som ambassadør for støt brysterne, dejligt at der er nogle kendte som gider lave frivilligt arbejde og sætte fokus på støt brysterne og dermed indsamle penge ind.
  Jeg er sikker på du har tindet noget klædeligt tøj i skabet, fordi selv om det jo handler om bryster er det måske lige overdrevet nok at komme halvnøgen og flashe brysterne…haha!

 3. Jane siger:

  Du er ikke en sløv padde, du har travlt og er træt i den sidste tid af din graviditet, så pas godt på dig selv og hende du bærer rundt på. Skønt at I har siddet ude og spist grillmad, jeg kan også se at ungerne nyder det uden flyverdragt, hue og handsker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *