Sløve kvinde!!!

 

jackie_navarro

Billedet ovenoverHer er jeg lige kommet hjem fra festen kl halv 12 i går. Mine kjole er fra Soft Rebels og man kan se meget mere på denne hjemmeside, hvis man skulle få lyst! Har lige set den er på udsalg http://www.boozt.com/eu/en/soft-rebels/mandy-dress_1689749/1689750?navId=29821

I går var jeg til familie fest, min kære fætter holdt Non konfirmation. Han skal konfirmeres, men først efter han har været på ferie, så de valgte at holde festen før rejsen. Vi var over 160 mennesker talte jeg mig frem til, også gik jeg i stå! Jeg har en kæmpe familie, og der er mange flere endnu. Vi får squ mange børn på min fars side… Men tilgengæld så er vi stort set alle sammen hårdt arbejdende folk. Jeg kan ikke lige komme i tanke om, hvem der ikke ikke har et job eller er selvstændige bortset fra de gamle pensionister! Ret imponerende når man tænker over, hvor mange der er arbejdsløse i dagens Danmark. Jeg vil gætte på, vi i Danmark er 280 familiemedlemmer, så har vi også en del i udlandet. Nåh, har jeg ikke pralet nok.

Jeg har været så sløv de her dage, og jeg har ikke rigtig deltaget i nogen modeshows i år. Jeg har ikke overskuddet til det, og jeg har egentlig ikke den store lyst til at køre min bil flad eller mine fødder for den sags skyld. Modeuge er ikke for gravide. Det er for hårdt! Hvis ikke man arbejder i branchen eller er indkøber, så handler modeuge meget om at blive set, drikke sig fuld, gøre pressen/sladderbladene interesseret i at komme til shows for at tage billeder af de kendte (jeg er vidst også en af dem) Men modeugen er også enorm hyggelig og interessant, både for at se næste vinters kollektion fra en masse dygtige designer, være sammen med en masse mennesker man kender, holder af og er skide sjove at være sammen med. Jeg er bare ikke speciel morsom at være sammen med, når jeg er gravid. Bilder jeg mig selv ind! HAHAHA… Men alt i alt, så handler det om at være best dressed, se lækker ud også selvom du har været på druk dagen før, du skal helst også have en driver, så de som ikke har en kan blive misundelig. Driveren er også en god ting, hvis alle skal være med til at drikke. Jeg elsker modeugen men lige nu, kan jeg desværre ikke følge med. Jeg må bare håbe at en anden har givet den gas for mig!!! Lidt låst er man vel som gravid!

Jeg nyder den også, det skal jeg i hvert fald til at gøre. For lige om lidt kommer der altså 1 mere og det bliver en hård start. Både fordi jeg om 1 måned til 2 får så styrtende travlt, som jeg gerne vil snakke meget mere om. Jeg er ved at få produceret et par ting, som måske mange af mine læsere, vil blive interesseret i! Alt det vil jeg gerne komme meget nærmere ind på. Jeg skal altid give jer en lille teaser. Glæder mig meget til at fortælle jer mere om det!

Overskriften hænger vidst ikke helt sammen med det jeg skriver vel!!?? Det gav ellers god mening, da jeg skrev den netop fordi jeg ikke har deltaget i noget enormt socialt denne uge, hvor jeg plejer at være meget aktiv i!

Utroligt man glemmer man har 1000 ting i hovedet, men når man så får det skrevet ned, så lyder det lidt ekstremt. Jeg er da forholdsvis afslappet. HIHI

Håber alle har haft en dejlig weekend!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *