Små ting tæller!!!

 

Som nogen ved så abonnere jeg på Costume. I starten bladrer jeg lige alle siderne igennem, men når det så har ligget et par dage, begynder jeg så småt at læse hver enkelt side mere grundigt. Jeg er vild med, at de forstår at blande alle prisklasser, og er utrolige gode til at mikse tingene sammen – får meget af min inspiration i Costume.
I dag stødte jeg på nogle fantastiske artikler. Artikler som på en eller anden måde giver mig en selverkendelse, ændrer lidt mit syn på tingene og give mig mere glæde i livet. Jeg vil lige remse nogle ting op, som har givet mig lidt ro på.

“Lykke er ikke en kæmpe stor ting, der en dag ringer på. Lykke er alle de små fine øjeblikke, detaljerne – hvis vi altså hæfter os ved dem – lyset, der falder på en speciel måde, æblerne i kurven hos grønthandleren, de bøde tæppe på den kolde vinterdag, fliserne, der ligger så smukt, eller den sjove samtale med kollegaen”   (Costume skrevet Sarah Skarum, Journalist på Berlingske Tidene)    –        

Selvom jeg ved at lykke er de små ting, så ved at læse små skønne artikler som det her, giver det mig mere glæde

” Livet har lært mig tre ting de sidste 10 år. For det første har jeg lært, at langtidsplanlægning er spild af tid. DU kan godt have en intention, en idé om, hvor du gerne vil hen. Og du kan også forbedrede dig at tage skridt hen i den rigtige retning, men på et tidspunkt må du give slip, overgive dig og have tillid til, hvad livet vil med dig”    (Costume skrevet af Pernille Melsted, forfatter og underviser, pernillemelsted.dk     –

Her har jeg fået den samme opfattelse af livet men at læse det fra en anden vinkel og fortælling, giver mig mere mod på at det jeg gør er rigtigt.

Så Costume giver mig ikke bare en helt masse inspiration til min garderobe, men fylder mit liv med andres erfaring og derimod kan jeg bruge det i min hver dag til at blive et skønnere og lykkeligere mennesker, Uden tvivl!!!

Så piger hvis nogen af jer ikke har et abonnement på Costume, så tror jeg det vil give jer en god oplevelse hver måned og resten måneden ud… Lige nu får man en dejlig gave med – nemlig Moroccan oil – som er et helt fantastisk produkt til håret. Noget man slet ikke vil gå glip af.. Som i alle også ved, går jeg meget op i hårprodukter. TRY IT!!!! Moroccan Oli er guds gave til ødelagt spidser og frizzy hår.. Det vil uden tvivl få dit hår til at se meget sundere ud. Også får du lige 5 Costume blade oveni!!! HAPS… KLIK HER

 

(Sponsoreret indlæg, Men kun af mit gode hjerte)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *