Snart modeuge

Så er det snart modeuge!!! Jeg håber, jeg skal til en del shows. Selvfølgelig med måde, hvis jeg skal få det til at passe ind med familie også. Men om ikke andet så kan man ha den undskyldning, at det er en arbejdsuge – hahahaha

Jeg har forsøgt, at finde billeder fra modeugerne både på den røde løber og private, men det er lidt svært for jeg har dem ikke bare liggende, det er nogen jeg skal søge efter.. hmmm. jeg har heller ikke været så god til at ha kamera med før i tiden. Det er der blevet lavet om på!

Jeg glæder mig glæææder mig til Modeugen. Det er en fantastisk uge i København. Det er jo blevet en kultur i Danmark, og folk kommer alle steder fra verden for at opleve modeugen. En af europas største begivenhed inden for fashion.

Jeg elsker at blive inspireret af tøj, kunst, stemningen, mode, mennesker, musik og meget meget mere!!! Jeg har en aftale med en veninde som hedder Maria om at tage hele turen sammen.

Den 12. januar skal jeg til et show med Christian Adamsen, Jeg havde overset en invitation, så nu fik jeg den lige igen. Godt jeg blev mindet om det. Det her skal jeg bare se! . www.christianadamsen.dk/ 

Christian af en af de yngste designere jeg kender til – 16 år gammel! Hvor er det fantastisk.


www.woman.dkSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *