SOL OG LOTION

sunlotion

Jeg er “meget med” solskin i øjeblikket. Det er heldigvis det eneste jeg kan bekymre mig om! Men på søndag skulle det ændre sig igen og lige nu mens jeg sidder her i stuen og kigger ud af vinduet kan jeg både mærke og se at den kommer snigende, altså sommeren! YAAI
Jeg ønsker så inderligt at solen titter frem og det bliver varmt, så har jeg en følelse af at det kun er kort tid vi kan nyde den. Selvom det ikke er sommer endnu, så er den allerede snart overstået. Det er altså ikke for at ødelægge stemningen her på bloggen. Men jeg gætter på at mange af jer har det på samme måde som jeg.  Tiden går så stærkt. 1 uge føles som 1 dag for mig.

Men nu hvor solen kommer forhåbentlig for at blive, så skal du huske solcreme, faktisk også selvom solen ikke lige skinner at det vigtigt at smøre sig ind. Det er meget vigtigt! Vores hud tager skade af solen, om vi ønsker det eller ej, derfor husk solcremen og jeg har et rigtig godt tip til dig, som du vil elske.

Kender I den solcreme der hedder AUSTRALIEN GOLD? Mine yndlings produkter. I kender den fra ferier eller andre lande i har besøgt. Jeg brugte dem både i USA og i Italien i “sin” tid og nu kan de også købes i Damark på WWW.SMØRDIGIND.DK
Der er flere forskellige produkter, både med E-vitaminer, aloe vera, tetræ olie og for ikke at tale om duften. To die for!!! Elsker det.

sollotion
sunscreen2 Responses to “SOL OG LOTION”

  1. Åh, hvor fedt, at de nu kan købes herhjemme, for det er simpelthen bare den bedste solcreme, overhovedet i hele verden:-)
    Tusinde tak for en virkelig handy info….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *