Sommer hos Zalando

 

Sommer hos Zalando

Jeg har brugt lidt tid på at kigge efter nogle sko, nu har jeg ikke skrevet om internetbutikken Zalando før, så dem vil jeg naturligvis også give plads på min blog. Jeg er meget til plateau. Det giver mig en bedre støtte og det føles ikke helt som at gå i høje hæle. Så jo mere plateau jo bedre! Synes det gør lidt ondt alt andet, hvis de skal være høje.
Jeg ville blot give jer et lille tip til, hvad man kan få derinde. Jeg søgte på plateau sandaler og plateau, og så kommer det frem af sig selv. Jeg tror det er meget vigtigt, at man ved hvad man vil have. Altså være lidt mere konkret, når man handler på nettet også er det også tit at man spare nogle penge, fordi der ikke er de samme omkostninger.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *