Søndage som vi kender dem bedst

Søndage som vi kender dem bedst

Ingenting er sket i dag… Faktisk så lidt er der sket, at jeg er lige ved at glemme, hvad vi egentlig havde foretaget os. Jeg står enormt tidligt op for tiden og bliver alligevel træt, når jeg har spist morgenmad.
Vi har været i Silvan og købe nogle hegn til terrassen rungsted hegn, de er på tilbud fra i dag og næste uge. 200 kr og førpris 300 kr. Så man spare en del penge… Vi har købt 16 stk.! Så har Theodor endelig fået sig en sandkasse, som Niels fik hos Stark for 399 kr. normal pris hos Stark. Det er den med bænke i siderne. Stark har også 4 poser strandsand for 89 kr. Så står du lige og mangler en sandkasse til børnene, så er det der, du skal købe det. Mener også Silvan har online salg til en pris, men ikke en vare man kan købe i butikken. Vi kunne ikke!
Børn er bare enorm fasineret af sand, så ved du ikke det, jamen så ved du det nu! HAHA…. Det er også noget man kan forholde sig til, når man selv skal lege med dem i haven.

Link til Rungsted Hegn Tryk HER
Mit tidligere indlæg om Terrasse Tryk HER

Vi har valgt at droppe det dyre træ, Så venter på cc-gruppen finder på noget i morgen,

Mors dag

Jeg har sovet til middag i Theo´s seng. HAHA… Ellers har jeg ikke lavet det store. Jeg talte selvfølgelig med min mor i dag og ønskede hende tillykke med mors dag. Jeg går ikke selv op i det fra Niels og Theo´s side, meeeen jeg fik en idé om, at man kunne gøre det til en tradition, at man spiser sammen ude eller hjemme på mors og fars dag. Når ungerne er blevet større og flyttet hjemmefra kan det være, at de stadig vil se forældrene på de dage. HIHI….

Børnespil

Theodor har siden han var 1 år siddet med mig og spillet Oline på nettet. Det er super lærerigt, der er tal, bogstaver og en masse sjove ting, selv lille nørd og bamse og kylling spil. Et helt univers for unger, som de fleste i forvejen kender til Så til de nybagte eller dem som ikke ved det er der.  Her er linket til siden http://www.dr.dk/b/Oline/forside.htm.  tryk på Oline

Nåh men jeg sidder og ser Money never sleeps. Det er lidt svært at følge med, når jeg sidder her og skriver.

Her til aften lavede jeg pandekager, men måtte finde en stol, fordi jeg har så ondt i hælene af at stå op.

Pandekage opskrift

børnespil
ny terrasse Ny terrasseSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *