Spar ressourcer med Assistance rekrutteringsbureau og vikarbureau

– ANNONCE VIA SELECTED BLOGGERS –

Har I brug for en ny medarbejder til en længere periode eller i et vikariat? Uden et rekrutteringsbureau kan det være vanskeligt og en tidskrævende proces at finde den rette person til opgaverne. Med Assistance rekrutteringsbureau og vikarbureau får I professionel sparring, kompetent udvælgende og garanti på op til 6 måneder.

Assistance Vikarbureau

Hos Assistance er vi både dit rekrutteringsbureau og vikarbureau, og vi står klar til at hjælpe dig med et grundigt rekrutteringsforløb, uanset om du har brug for hjælp et par uger eller til en fast stilling. Kontakt vores rekrutteringsbureau eller vikarbureau og lad os afdække dine krav til personlige og faglige kompetencer. Vi finder med garanti den rette til jobbet.

Få op til 6 måneders garanti hos Assistance rekrutteringsbureau

Det er ikke uden grund, at vi er blandt Danmarks største landsdækkende rekrutterings- og vikarbureauer. Med en træfsikkerhed på 96 % går du ikke galt med at vælge Assistance rekrutteringsbureau næste gang, du har brug for ekstra kompetent arbejdskraft. Book et møde og lad os afdække og imødekomme dine behov.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *