Surprice!!!

  

Jeg fik et chok i går, da jeg kom hjem efter vi havde været oppe og besøge Niels mor og far. Niels havde været lidt underlig, nu hvor jeg tænker over det. I går morges var han lidt obs på mælken jeg tog til Victor, fordi der ikke var alverdens, så jeg smuttede på tanken for at hente mere mælk, plejer ikke at være et problem at man tager mælken om morgenen. Så var der også noget med hans tlf da han fik sms´er. Som om han skjulte noget.

Da jeg trådte ind af døren i mit eget hjem, lugtede det en smule mærkeligt. Jeg kunne intet se, jo altså døren til køkkenet var lukket, den stod åben da vi tog af sted. I må kende det… – den mindste detalje har man styr på, når man forlader huset. selv en lille knappenål på gulvet. Jeg fik sagt højlydt, at der lugter lidt mærkeligt og da jeg træder lidt længere ind ser jeg gaver i vindueskarmen, træder et skridt længere, så stod de dejligste piger og råbte SURPRICE, BABYSHOWER!!!! JEG BLEV HELT SKRÆMT og overrasket, turde ikke gå ind!!! WAAAUUUUW alt det her for mig. tuder næsten bare af at skrive det her på bloggen. Sikke en dejlig overraskelse og sikke smukt de har opstillet det, med balloner og lækre kager, og non alcohol drinks i lyserød. Kagerne var også bare det vildeste, meget af det, var små bitte jordbærtærter, mine yndlings!!! Jeg elsker jordbærtærter og jeg har stadig rigeligt med kage og små tærter på køl. Mmmmm

Jeg er så beæret over det her er til mig! Vi hyggede os og pigerne havde nogle gode lege. Som jeg tænker I måske også kan bruge, hvis nu i Iselv skulle holde babyshower.

1. Alle har et par armbånd på, hver gang man siger pige eller baby og der er en som lægger mærke til det, har personen som høre det eller spørg først om amrbånd, ret til at få det. Og når dagen så er gået, så beholder man de armbånd, man har fået anskaffet sig..

2.  En leg hvor du skal krydse af hvad du har i tasken, som de/man medbringer, hver ting har så point og til sidst bliver de talt sammen og den som har mest i tasken, af det der står på papiret, får så en gave eller lignende. Det tror jeg er underordnet, men den er sjov fordi man man høre de andre piger, hvad der kan være af underlige ting i deres tasker.  Den finder du her: http://games-for-baby-shower.com/whats-in-your-purse-printable-baby-shower-game.html#.VSoDiWa6B74 den er til at printe ud, eller du kan finde andre gode idéer til hvad I kan lave.
– Jeg fik i øvrigt den  laveste score af dem alle. Jeg havde ikke alt muligt i den taske, jeg havde med hos svigermor.

3. Åbning af gaver. Den er sjov. Når der skal åbnes gaver, så skal personen som modtager gaver være klar på at blive tegnet i hovedet og krop med læbestift. Så hvis ikke I/Du tror hun har en god makeup fjerner, så tag en med. Jeg havde heldigvis en som tog det hele væk på sekunder. Man skal gætte de gaver gæsterne har med og man får at vide hvem de er fra. Man skal lukke øjnene og gætte hver eneste ting der er i den, gætter men ikke rigtig, så skal man tegnes på og det er valgfrit hvor og hvad men tegner, så det kan altså godt gå hen og blive perverse tegninger, når man kun er piger samlet. Haha –  Man skal først åbne øjnene når man har gættet det eller gættet forkert. Gætter du rigtigt, så må du tegne på den som har givet gaven og omvendt.

   

               One Response to “Surprice!!!”

 1. Jane siger:

  Hej søde Jackie,
  Hold nu op, sikke en flot fedt – hvor må det have været en dejlig overraskelse – jeg kan godt forstå, at du nærmest fik et chok, da du kom hjem til surprice babyshower. Der er ikke noget at sige til at Niels har været lidt underlig/mærkelig og kigget på sin telefon 🙂
  Søde søde veninder du har og sikke de har disket op med flot og lækker mad og kage…uhm, det ser virkelig lækkert og indbydende ud og uhm jordbær – for slet ikke at tale om den flotte kage. Det er nogle søde gaver du har fået.
  Sådan noget fandtes slet ikke ude på landet, da jeg fik min den første for snart 25 år siden. Hvis jeg havde fået sådan en dejlig fest ville jeg bestemt også gå rundt med rød farve i ansigtet.
  Se nu lige det billede af alle I flotte piger, hvis man ikke lige ved det, så kan man slet ikke se at du er gravid. Du er virkelig flot gravid, du buler ikke ud andre steder end lige midt på maven, så jeg spår, at så snart du har født så går der virkelig ikke mange dage inden du har din flotte figur tilbage igen.
  Jeg kan godt se, at det bliver en udfordring at I pludselig skal sove 2 voksne og 3 børn i én seng 🙂 I starten sover prinsessen jo nok i sin egen vugge/seng, men senere skal der nok blive trængsel i dobbeltsengen, det kan være at I allerede nu skal begynde at tænke på at få bygget en “sidevogn” til dobbeltsengen, så der kan være en ekstra.
  Da mine børn var mindre kom de også altid ind til os i vores seng. Min ældste, en søn, sov normalt godt i sin egen seng, men når han opdagede at lillesøster gik ind til os, så kom han også. Selv da han var omkring 9-10 år, så lagde han sig som regel på tværs nede i fodenden. Det er så hyggeligt med ungerne i sengen, men man må bare indrømme, at man sover ikke altid skide godt, hvis man ligger så klemt og samtidig risikere at få et ben i hovedet eller maven. Så jeg kan godt forstå at du lister ind på gæsteværelset i løbet af natten.
  Starter drengene med at ligge i deres egen seng eller bliver de puttet i jeres seng?
  Har du fået lavet værelset til den lille ny pige?
  Du må i hvert fald nyde din sidste del af graviditet (tænk på at det måske er sidste gang du er gravid) selv om du måske er lidt besværet. Få så meget søvn som overhovedet muligt, så du er frisk til tiden efter fødslen, hvor du ikke får så meget søvn.
  Hav en rigtig dejlig mandag…bip..bip…bortcencureret…jeg må jo ikke sige mandag, så hav en rigtig dejlig spontandag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *