Tænketank og smukke udsigter

 

 

Hver dag, når jeg kører ind på kontoret, efter ungerne og den nogle gange meget stressende morgen (!!!) derhjemme er klaret, så kan jeg godt falde lidt i tænketank haha

 Jeg er en meget følsom person og nogle gange kan jeg blive helt ramt af tanker, når jeg ser en smuk udsigt som denne ved Øresund.

 Der er noget ved himmelen, der får mig til at tænke på fremtiden og det ukendte. Selvom jeg ikke er specielt religiøs får himmelen mig også til at tænke på alt det jeg har, dem jeg har mistet og alt det gode i livet. Jeg tror det er vigtigt at man tager sig tid til tænke over alt det man sætter pris på. Kald det taknemmelighed. Men blot et øjeblik, alene, hvor man kan sige tak indeni. Aj bliver det lidt for sentimentalt nu? Måske lidt… men det er nu helt fra hjertet af at det kommer.

 unnamed-14 unnamed-11Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *