Tanker og drømme

Jackie_navarro

Efter et nyt firma som vi har startet, så bekymrer man sig altid om succesen er vedvarende. Jeg håber gør jeg mit bedste for at bygge det op. Alt den sved og tåre som vi har været igennem for at få det til at lykkes, så skal det bare blive til noget meget stort en dag. Jeg har 2 partnere i det nye firma www.commerage.dk så er super gode og uden dem var det aldrig blevet så godt.  Jeg elsker at starte nye projekter op og havde jeg uendelig mange penge, så havde jeg startet alle de projekter op, som jeg går med i tankerne. Alt fra kreative virksomheder til nørdet IT systemer.  Jeg har så mange idéer. Jeg har endda lyst til at lave et IT system til sundhedsvæsenet, fordi jeg ser en stor mangel på et område. Meeeen tid er det som stopper en og måske kan man også kalde mig grådig, fordi hvornår er nok nok. Jeg har to sider af mig selv, den ambitiøse forretningskvinde (“kvinde” lol) og det huslige moderlige gen. Jeg ville også elske at bare gå hjemme og hygge med mine børn og min familie. Men en dag kan det måske lade sig gøre, at  udlevere alle de idéer til andre også bare få en procentdel af det som bliver til noget, så kan jeg både være hjemme og lige lave lidt engang imellem.

Sikke nogle drømme jeg går med! Man må godt drømme. Hvis bare lidt af det blev til noget, ville det være fantastisk. Men igen havde jeg uendelig mange penge, havde jeg måske også været lige glad???  Måske skal jeg bare bevise overfor mig selv at jeg godt kan. Det kan være det bunder i at jeg aldrig har været skoletypen, eller jeg har gået på de forkerte skoler eller også kan det være jeg havde for meget krudt bagi at og jeg skulle ud og opleve verden i en tidlig alder. Havde jeg ikke været den jeg var dengang, havde jeg aldrig stået her i dag, med den dejlige familie og nogle vidunderlige mennesker omkring mig og 2 virksomheder.

Sjovt hvordan livet udvikler sig.

Kig også lidt på SelectedBloggers. Jeg har lige haft 3 års dag med firmaet.

Skærmbillede 2015-06-02 kl. 22.47.20 Skærmbillede 2015-06-02 kl. 22.47.46Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *